News

Locul din Europa unde găsești “Dacia pe toate străzile”. “E o mașină pentru oameni deștepți”

Locul din Europa unde găsești “Dacia pe toate străzile”. Este o mașină pe care o preferă multe persoane. Care ar fi motivul.
21.04.2024 | 11:30
Locul din Europa unde gasesti Dacia pe toate strazile E o masina pentru oameni destepti
Locul din Europa unde multe persoane au Dacia. Sursa foto: Facebook Dacia
ADVERTISEMENT

Locul din Europa unde multe persoane dețin o mașină Dacia. Autoturismele producătorului de la Mioveni sunt “pe toate străzile”. Un român a filmat totul.

Locul din Europa unde poți găsi “Dacia pe toate străzile”. De ce multe persoane ar prefera această marcă

Multe persoane aleg să-și cumpere Dacia la noi în țară, dar se pare că autovehiculele producătorului român sunt populare și peste hotare. Un român stabilit în Germania le-a arătat oamenilor cât de multe astfel de mașini sunt parcate pe străzi.

ADVERTISEMENT

Acesta a filmat, în drumul spre casă, mai multe autoturisme Dacia, mai ales modelele Duster și Sandero, dar și Logan și Jogger. Românul consideră că mulți au ales această mașină datorită prețului avantajos.

“În Germania găsești Dacia pe toate străzile. Aceasta este Dacia Jogger, vecinul 2 Duster și, pentru că acum trebuie să merg spre casă, o să vă arăt până acasă, din 50 de case câte avem aici, cel puțin 10 Dacii. (…) Mergând pe stradă mai departe, bineînțeles, Logan și Sandero. 

ADVERTISEMENT

(…) Eu când am spus că la 2 – 3 case sunt Dacii parcate, eu cred că ăsta este un semnal că oamenii își dau seama că este o mașină de criză, o mașină pentru perioada asta, de care poți să te folosești câțiva ani, și când își revin timpurile, vedem ce și cum. 

Dar, momentan, la mine în oraș, la mine în zonă, este full de Dacia și de Duster peste tot”, a spus românul într-un clip video postat pe Facebook.

ADVERTISEMENT

Internauții și-au spus părerea în privința locuitorilor din Germania care aleg să-și achiziționeze Dacia. În opinia unor utilizatori, nu ar fi o mașină potrivită pe termen lung, din cauza defecțiunilor.

“Sunt bune primii 3-4 ani. Am avut un Sandero de nouă. După 3 ani au început defecțiunile”, a scris cineva în secțiunea de comentarii a postării.

ADVERTISEMENT

Dacia, prezentă și în alte țări din Europa

De asemenea, cineva a spus că cei care cumpără Dacia o folosesc doar pentru drumuri scurte, cum ar fi cel până la locul de muncă. Este o mașină la un preț accesibil, însă multe persoane nu o folosesc pentru a călători pe distanțe lungi.

“Dacia e o mașină pentru oameni deștepți. Ieftină, fiabila, deși nu foarte confortabilă. Dar sa mergi la serviciu și înapoi, e mai mult decât ok.

Majoritatea nemților și nu numai, au o mașină top pentru concedii etc., și o mașină de uzură (să meargă la serviciu etc). Să folosești o mașină top pentru asta, nu merită”, a mai scris cineva, însă alți internauți nu au fost de acord cu acest comentariu.

Alți utilizatori au spus că Dacia se regăsește și pe străzile altor țări din Europa. “Spania este plină de Dacia!”, “În Italia sunt foarte multe”, “Da, și așa este și în Suedia!”, au scris aceștia.

ADVERTISEMENT