Life

Locul din România care i-a uimit pe turiștii străini. E super popular și îți taie respirația

Locul din România care i-a uimit pe turiștii străini. Este popular și printre români, iar priveliștea superbă de aici poate să îți taie respirația.
11.05.2023 | 08:30
Locul din Romania care ia uimit pe turistii straini E super popular si iti taie respiratia
Locul din România care i-a uimit pe turiștii străini. Foto: Traseul din Munții Bucegi - Facebook
ADVERTISEMENT

Locul din România care i-a uimit pe turiștii străini. Este chiar popular, iar priveliștea de aici poate să îți taie respirația!

Locul din România care i-a uimit pe turiștii străini

Locul cu pricina este traseul montan care duce spre Cascada Urlătoarea, din Munții Bucegi. Traseul poate fi parcurs într-o oră, iar pe parcursul acestuia sunt și multe cazări.

ADVERTISEMENT

Desigur, locul nu a rămas cunoscut doar pentru cei ai locului, ci și pentru străini. Aceștia au rămas uimiți la vederea priveliștii din munți.

„Aceasta a fost o drumeție plăcută prin pădure până la cascadă și apoi te întorci pe jos. Nu prea greu. Ploua puțin când am fost acolo, dar totuși plăcută”, a scris un turist din Israel venit în România, pe Trip Advisor.

ADVERTISEMENT
Peisaje de la Cascada Urlătoarea
Peisaje de la Cascada Urlătoarea. Foto: Colaj Fanatik / Facebook

Turiștii au luat apă din cascadă

Alți turiști au mărturisit că au luat apă din cascadă în sticle și au băut-o. Deși nu ar fi vrut neapărat să bea apă netratată, cei doi turiști au spus că apa de munte a fost delicioasă și nici nu le-a făcut rău în vreun fel.

„Chiar înainte de a ajunge la cascade, aerul este foarte rece (de la cascadă). Aceasta a fost o senzație plăcută, deoarece în acea zi a fost foarte cald.

ADVERTISEMENT

De obicei nu beau din apă netratată, dar cascada era atât de frumoasă încât ne-am umplut sticlele și am băut apa pură de munte, care a fost delicioasă și nu ne-a făcut rău”, au scris turiștii veniți din Dover, SUA.

În general, turiștii recomandă nu cascada, ci întreaga drumeție ca experiență și datorită faptului că are o priveliște deosebită.

ADVERTISEMENT

Au existat și plângeri ale unor turiști, care au spus că traseul li s-a părut cam greu. Alții s-au speriat de avertizarea că pot da de urși.

Alte locuri frumoase din România pot fi văzute pe traseele din Munții Apuseni. Aici există numeroase peșteri, inclusiv Peștera Urșilor.

ADVERTISEMENT