Life

Locul din România care seamănă cu Maldive. Te cazezi în căsuțe plutitoare, dar o faci pe bani puțini. Surpriza e totală când ajungi

Locul din România care seamănă cu Maldive. Poți să te cazezi în căsuțe plutitoare, dar cu mult mai puțini bani decât în Maldive!
11.07.2023 | 00:22
Locul din Romania care seamana cu Maldive Te cazezi in casute plutitoare dar o faci pe bani putini Surpriza e totala cand ajungi
Locul din România care seamănă cu Maldive. Foto airbnb
ADVERTISEMENT

Locul din România care seamănă cu Maldive. Poți să te cazezi ca acolo, pe căsuțe plutitoare, dar pe bani mult mai puțini și mai aproape de casă.

Locul din România care seamănă cu Maldive

Locul din România care seamănă cu Maldive este în județul Neamț, pe lacul de acumulare Bicaz. Cei care vor să trăiască o experiență similară cu cea din Maldive pot să aleagă această locație de pe Cheile Bicazului.

ADVERTISEMENT

Poți să închiriezi una dintre cele patru căsuțe plutitoare de pe lacul de acumulare din județul Neamț. Ai parte de Wi-Fi, o bucătărie și parcare gratuită. De asemenea, proprietatea listată pe site-urile specifice anunță că turiștii pot să vină inclusiv cu animalele de companie.

Regulile sunt destul de libertine la această proprietate și este permis inclusiv fumatul. Nu lipsesc de aici apa caldă și ventilatoarele portabile.

ADVERTISEMENT

Fiecare căsuță plutitoare are două dormitoare și paturi matrimoniale foarte încăpătoare de 2 m pe 2. Acestea au și un living cu bucătărie și o baie. O singură căsuță poate să găzduiască patru oaspeți.

Cât costă o noapte de cazare aici

Fiecare căsuță are o cameră de duș, dar și terasă cu loc de luat masa. Mai sunt încă două terase, în spatele căsuței, pentru a face grătare, și încă o terasă la etaj, pentru cei care vor să se bronzeze. Prețul pentru o singură noapte este de 496 RON.

ADVERTISEMENT

Tot în acest loc din România care seamănă cu Maldive, gazdele anunță că sunt oferite plimbări cu barca la cerere (atât cu cea cu motor cât și cu cea cu vâsle). Oamenii care au stat aici au fost impresionați de priveliștea de pe lac și de faptul că poți să stai în mijlocul naturii.

Cei care doresc să facă acest lucru pot să exploreze inclusiv pădurea din jur. „Cabana este minunată și am avut o ședere minunată. Am scos barca cu vâsle pe lac de mai multe ori și ne-am plimbat prin pădurea din apropiere.

ADVERTISEMENT

Locul a fost curat, drăguț și chiar dacă nu are o bucătărie completă, grătarul și plita electrică au fost suficiente pentru noi”, a scris un turist care a stat aici.

ADVERTISEMENT