Life

Stațiunea care e foarte aproape de România și care seamănă leit cu Maldive. E de o mie de ori mai ieftin și la fel de spectaculos

O stațiune foarte aproape de România este similară leit cu Maldive. Deși totul arată spectaculos, costurile sunt unele mici.
24.06.2023 | 15:59
Statiunea care e foarte aproape de Romania si care seamana leit cu Maldive E de o mie de ori mai ieftin si la fel de spectaculos
Unde se află această destinație de vacanță similară cu Maldive. Sursa foto: TripAdvisor, colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

În apropiere de România se află o destinație de vacanță ce seamănă perfect cu Maldive. Diferența o fac prețurile mici, având în vedere că există aceleași peisaje de vis. Turiștii care au venit deja aici au avut senzația că au ajuns într-un colț de Rai.

Stațiunea din apropierea României cu peisaj la fel ca în Maldive

Stațiunea este ideală pentru o familie cu copiii sau pentru un cuplu. Clipele trăite vor fi unele unice și cu greu vă veți mai putea despărți de ”tărâmul de basm”. Cu toate că nu este foarte promovată, locația atrage ca un magnet sute de mii de turiști.

ADVERTISEMENT

Este vorba despre satul Ksamil, din Albania, o destinație potrivită pentru o cerere în căsătorie a persoanei iubite. Asta pentru că totul în jur este și asemeni unui cadru romantic. Cei care au avut ocazia să pășească în Ksami și-ar dori să repete experiența, mai ales că are și costuri scăzute.

În Ksamil poți ajunge cu mașina, chiar din România. Cazările sunt la fel de atractive, cu vedere către plajă și mare și cu prețuri care pornesc de la 50 de dolari. În apropiere de plajă se găsesc o serie de restaurante cu specific pescăresc.

ADVERTISEMENT

” (…) Am găsit o salbă prețioasă de plaje care te îmbie cu un nisip fin și alb, un adevărat răsfăț. Ca bonus, cel care alege să se împrietenească cu soarele pe nisipul adus parcă din Bora Bora, are parte și de niște priveliști care îți taie răsuflarea.

Plajele din Ksamil sunt administrate de restaurantele care își au locația pe fâșiile de nisip fierbinte. Acest lucru duce la o bună organizare a acestora. Întinderea de smarald a mării este străpunsă ici colo de insule verzi.

ADVERTISEMENT

La unele dintre ele se poate ajunge înot, acestea oferind plaje, cafenele sau restaurante, multă verdeață și aventură. În spatele acestor insulițe se întinde maiestuoasă Insula Corfu. La ea nu se mai poate ajunge înot, chiar dacă ai impresia că este foarte aproape, dar, faci cam jumătate de oră cu o ambarcațiune rapidă.”, a povestit o turistă care a fost deja în Ksamil, pe blogul tarabacuamintiri.ro

Curățenia și bunul simț predomină în Ksamil

Aceeași turistă relatează că au încântat-o și bunul simț al oamenilor din zonă, dar și curățenia. Autoritățile locale au avut grijă să implementeze toate măsurile necesare pentru ca turiștii să se bucure de o vacanță cu o igienă de care să-și amintească.

ADVERTISEMENT

Datorită igienei corespunzătoare, apa mării este foarte cristalină în Ksamil. Nisipul nu este unul aspru, ci foarte fin și deasupra lui se pot zări și diferiți peștișori. Dacă ți-am stârnit deja curiozitatea, poate nu ar strica să te bucuri de un concediu aici în această vară.

ADVERTISEMENT
Tags: