Life

Locul din România de care s-a îndrăgostit Dan Negru: „Măcar o dată-n viață veniți aici”. Anca Serea îl adoră și ea

A călătorit în multe țări, însă Dan Negru s-a îndrăgostit de un loc din România. Mulți români nu l-au vizitat niciodată.
31.07.2023 | 14:50
Locul din Romania de care sa indragostit Dan Negru Macar o datan viata veniti aici Anca Serea il adora si ea
Locația din România de care s-a îndrăgostit Dan Negru. Sursa foto: colaj Fanatik/ Facebook
ADVERTISEMENT

În timp ce unele vedete de la noi fug de România, Dan Negru îndeamnă oamenii să ajungă măcar o dată în viață în „paradisul de sub nasul nostru”. Și Anca Serea s-a îndrăgostit de locația de vis situată pe teritoriul țării.

Destinația din România care l-a cucerit pe Dan Negru

Dan Negru se numără printre persoanele publice de la noi care îi îndeamnă pe români să-și cunoască țara și să viziteze pe cât de mult posibil. De curând, și-a petrecut vacanța într-un loc de poveste de care s-a îndrăgostit, dar unde mulți nu au ajuns nici măcar o dată.

ADVERTISEMENT

Printr-o postare pe Facebook, prezentatorul de la Kanal D și-a exprimat nemulțumirea pentru faptul că multe persoane aleg să călătorească în Grecia, chiar de mai multe ori, dar ignoră total Delta Dunării- „paradisul de sub nasul nostru”.

Vedeta a publicat un videoclip prin care a atras atenția celor care îl urmăresc asupra peisajelor de vis care se găsesc la noi în țară, dar și o descriere sugestivă. „Cunosc români care au fost de vreo cinci ori în Grecia și niciodată-n Deltă. După Halkidiki și Albena, măcar o dată-n viață veniți și aici! Pentru că fericirea e călătoria, nu destinația!”, a scris Dan Negru pe Facebook.

ADVERTISEMENT

Principalele atracții din Delta Dunării

De asemenea, cu câteva zile în urmă, moderatorul a făcut public un text al lui Minulescu, ce îl duce cu gândul frumusețile din Delta Dunării. Amintim că destinația este unică în Europa. Dintre atracțiile principale fac parte: Lacul Razem, Capul Doloșman, cetatea Orgame și pădurea Letea.

„După ce a văzut apusul de soare în Deltă, Minulescu a scris cele mai frumoase versuri despre soare… Corigent la limba romană în scoală, mama lui Minulescu spunea că toată vara corigenței i-a fost rușine să scoată capu-n lume.

ADVERTISEMENT

Mai târziu, corigentul la română, Ion Minulescu devine un reper al literaturii române. Am văzut multe apusuri frumoase în lume, de la Santorini până-n Tenerife dar apusul din Delta Dunării e singurul care-mi amintește de cele mai frumoase versuri scrise vreodată despre soare:

‘Răsar, mă înalţ, cobor/Şi-apoi dispar/ Şi-apusul meu e totuşi răsărit…/Sunt vagabondul zilei de-a pururi solitar/ Singur și veşnic, uitat în infinit”, a dezvăluit Dan Negru în mediul online.

ADVERTISEMENT

Anca Serea, îndrăgostită și ea de destinație

De altfel, Anca Serea este la rândul său îndrăgostită de Delta Dunării, unde a mers în vacanță cu copii de curând. „Cred că Delta Dunării ar trebui să se regăsească pe lista de vizitat a oricărui român. (…) Este o comoară de preț a țării noastre ce trebuie cunoscută și înțeleasă. Este un loc unde liniștea capătă alte înțelesuri și omul ajunge un umil spectator”, spunea vedeta pe rețelele sociale.

ADVERTISEMENT