Life

Locul din Romania în care se petrec adevărate minuni. Preoţii n-au reuşit să deslușească misterul. Oamenii spun că s-a înălțat și are puteri vindecătoare

Locul misterios din România. Mii de pelerini vin aici în speranța unei minuni. Mesajul pe care preoții nu au reușit să-l deslușească.
19.11.2023 | 19:00
Locul din Romania in care se petrec adevarate minuni Preotii nau reusit sa desluseasca misterul Oamenii spun ca sa inaltat si are puteri vindecatoare
Unde se află acest loc și de ce este misterios. Sursa foto: Zig Zag prin Romania, colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Un loc din România a devenit cunoscut după ce aici au avut loc adevărate minuni. Oamenii au auzit de ele și vin să viziteze zona pentru a avea parte la rândul lor de îndeplinirea dorințelor. De altfel, un mesaj scris într-o limbă veche nu a fost nici până astăzi deslușit în totalitate de preoți.

Locul din România cu un mesaj misterios. Ce minuni au avut loc aici

Comuniștii au încercat să pună la pământ în totalitate acest loc, dar nu au reușit. Unii au rămas chiar paralizați, alții nu și-au mai putut deplasa căruțele cu boi, iar buldozerele rămâneau de asemenea neputincioase și mulți au constatat că la mijloc este vorba despre ceva dincolo de puterile lor.

ADVERTISEMENT

În satul Coslogeni, din județul Călărași, există o cruce despre care se crede că are puteri vindecătoare. Potrivit legendelor, poate fi urnită din loc doar cu ajutorul Lui Dumnezeu, deoarece s-a mai încercat și în trecut, dar fără niciun rezultat.

Crucea de Leac, așa cum a fost denumită, se găsește în Schitul Coslogeni, de pe DN3B Călărași-Fetești, la kilometrul 14. Primul detaliu al faptul că este făcătoare de minuni stă scris chiar pe lemnul din care este sculptată: ”sfântă și de viață făcătoare”.

ADVERTISEMENT

Crucea de Leac există în satul Coslogeni încă din anul 1738, de pe vremea domnitorului Constantin Mavrocordat. Se spune că în acel an era transportată cu un car cu boi și trebuia să ajungă în Fetești. Pe câmp, carul a cedat, iar crucea nu s-a mai putut urni din loc nici măcar cu cinci perechi de boi.

Un copil mut a început să vorbească după ce s-a atins de cruce

De altfel, oamenii locului au fost și mai impresionați după ce au aflat că un copil mut, care păzea o turmă de oi, a reușit să vorbească, după ce s-a atins de cruce. Totodată, crucea s-ar fi înălțat în timp și doar cei care au credință mare sunt binecuvântați.

ADVERTISEMENT

”Zilnic, dar mai ales de sărbători, vin la noi credincioşi din toată ţara. În fiecare vineri, începând cu ora 22.00, oficiem Sfântul Maslu, o slujbă deosebit de importantă pentru tămăduirea celor aflaţi în suferinţă.

Cine vine aici cu sufletul plin de credinţă şi se roagă va căpăta izbăvire. Ne bucurăm când credincioşii ne calcă pragul şi caută calea spirituală. Toţi au diverse probleme la care nu au găsit rezolvare. Singura speranţă este la Dumnezeu”, potrivit părintelui stareț, scrie Adevărul.

ADVERTISEMENT

Pe Sfânta Cruce este scris de ani buni un mesaj în slavona veche, dar care este încă un mister și în momentul de față, deoarece nu s-a reușit descifrarea lui în totalitate. Un lucru este cert, cei care s-au rugat aici, și-au găsit liniștea.

ADVERTISEMENT