Life

Minunea de Crăciun care i s-a întâmplat unui român plecat în Spania. În urmă cu două luni făcuse infarct, acum trăiește ceva nemaipomenit

Un român a încasat premiul cel mare la Loteria de Crăciun 2022 din Spania, la doar câteva luni de la un incident care-i putea fi fatal.
25.12.2022 | 07:15
Minunea de Craciun care i sa intamplat unui roman plecat in Spania In urma cu doua luni facuse infarct acum traieste ceva nemaipomenit
Minunea de Crăciun care i s-a întâmplat unui român plecat în Spania. Sursa foto: instagram/ Colaj FANATIK
ADVERTISEMENT

După aproape 22 de ani de trai într-o țară străină, viața lui Vasile, un șofer român de camion din Roquetas de Mar, Andaluzia, s-a schimbat complet. În urma participării la Loteria de Crăciun 2022 din Spania, acesta a câștigat o sumă impresionantă.

Minunea de Crăciun, după ce a suferit un infarct

Plecat din România pentru a-și face o viață mai bună, Vasile era angajat ca șofer la o firmă din Spania, țară care i-a devenit casă din 2001.

ADVERTISEMENT

Conform celor de la Ziarul Românesc, acesta este unul dintre norocoșii cu cele 150 de zecimi care au fost vândute de El Gordo în Roquetas de Mar. Suma pe care a revendicat-o românul este imensă, însă nu a vrut să de a mai multe detalii.

Sunt foarte fericit, dar nu pot să sărbătoresc așa cum merită, trebuie să fiu calm. Nu mă pot bucura, am probleme cu inima. Încă mă refac.

ADVERTISEMENT

Nu simt multe lucruri, nu pot simți bucurie, dar încă îmi revin. Am avut o zecime pentru întreaga familie. Vom acoperi găuri și vom putea cumpăra o casă pentru că suntem în chirie de mulți ani”, a declarat Cel mai norocos român din Spania.

A trecut printr-o cumpănă care-i putea fi fatală

În urmă cu aproximativ două luni a suferit un infarct, chiar la volanul camionului, în timp ce traversa Franța. Aflat în concediu pentru a se reface, bărbatul afirmă că nici el nu știe cum de mai este în viață.

ADVERTISEMENT

Nici nu știu cum sunt aici, m-a prins duminică și nu erau medici”, a mai explicat Vasile, românul care a câștigat la Loteria de Crăciun Spania 2022.

La Loteria de Crăciun 2022 din Spania a mai câștigat și Ana Vanesa Cobos, o muncitoare de la biserica din Roquetas de Mar, Andaluzia. Timp de opt ani s-a abonat la El Gordo, în memoria bunicului ei decedat. După atâția ai, aceasta a încasat 400.000 de euro pe care i-a împărțit cu alți trei colegi.

ADVERTISEMENT