Life

Locul din România pe care trebuie să-l vizitezi de Paște. Este destinația ideală și mulți străini vin să vadă minunea cu ochii lor

Locul din România pe care merită să-l vizitezi mai ales de Paște. Este destinația ideală. Turiștii străini vin pentru a vedea minunea.
22.03.2024 | 22:55
Locul din Romania pe care trebuie sal vizitezi de Paste Este destinatia ideala si multi straini vin sa vada minunea cu ochii lor
Locul din România care merită vizitat de Paște. Sursa foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Locul din România pe care ar trebui să-l vizitezi mai ales de Paște. În fiecare an, mulți turiști din alte țări ajung aici. Este un loc ce are o caracteristică unică.

Locul din România pe care e bine să-l vizitezi de Paște. Mulți turiști străini ajung aici în fiecare an

În România există numeroase locuri care îi atrag atât pe turiștii români, cât și pe cei străini, indiferent că este vorba despre destinații de la munte sau din alte zone.

ADVERTISEMENT

Există, însă, un loc foarte potrivit de vizitat în perioada Paștelui. În afară de faptul că este încărcat de istorie, se spune despre acest loc că îndeplinește dorințe.

Este un loc despre care au auzit mulți români, și anume Mănăstirea Voroneț. Acest loc este special la noi în țară, mai ales din punct de vedere religios, așa că este perfect pentru a-l vizita de sărbătorile pascale.

ADVERTISEMENT

Mănăstirea Voroneț este vizitată anual de mulți turiști din alte țări. Aceasta are o culoare unică de albastru, pe care nimeni nu o poate reproduce. Mulți vin anual să vadă această nuanță cu ochii lor, deoarece este fascinantă.

Construcția a fost ridicată în 1488, în doar trei luni și trei săptămâni. Mănăstirea mai este cunoscută drept “Capela Sixtină a Estului”, iar culoarea sa a rezistat de-a lungul secolelor.

ADVERTISEMENT

În plus, aceasta se află aproape de alte mănăstiri din zonă ce merită vizitate. Atmosfera este unică de Paște, atunci când multe persoane ajung la Mănăstirea Voroneț pentru a sărbători.

Se spune că cei care ajung la Mănăstirea Voroneț vor avea parte de miracole în viața lor. Din acest motiv, mulți pelerini ajung aici pentru a se ruga.

ADVERTISEMENT

Cât costă să petreci Paștele în acest loc și ce activități mai sunt

Destinația este una potrivită mai ales pentru familii, care se pot bucura în liniște de Paște, care anul acesta pică mai târziu, și anume pe 5 mai.

Voroneț se află la câteva ore de condus cu mașina de București. Cei care vin dintr-o zonă mai îndepărtate trebuie să știe că există autocare către această destinație.

Persoanele care vor să-și petreacă sărbătorile în acest loc nu trebuie să plătească sume foarte mari de bani, deoarece atât în Voroneț, cât și în Gura Humorului sau în Suceava există multe opțiuni atunci când vine vorba despre locuri de cazare. Prețurile pornesc de la 200 de lei pe noapte.

Totodată, cei care ajung la Mănăstirea Voroneț trebuie să știe că se organizează multe pelerinaje în zonă. Turiștii vor avea parte de toate serviciile de care au nevoie, fiind incluse într-un preț, notează spynews.ro.

ADVERTISEMENT