Life

Locul exotic ieftin unde găsești aceeași temperatură vara, dar și iarna. E perfect pentru sărbătorile de iarnă

Ești în căutarea unui loc exotic ieftin pentru sărbătorile de iarnă unde să te bucuri de aceeași temperatură ca și vara? Află că există.
17.10.2023 | 21:21
Locul exotic ieftin unde gasesti aceeasi temperatura vara dar si iarna E perfect pentru sarbatorile de iarna
Locul exotic ieftin unde găsești aceeași temperatură vara, dar și iarna. Sursă foto: Pinterest / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Cauți un loc exotic ieftin pentru sărbătorile de iarnă cu temperatură de vară chiar și iarna? Află că există și multe persoane știu deja de el. Poți avea o vacanță de vis, cu un buget destul de mic aici.

Locul exotic ieftin unde găsești aceeași temperatură vara, dar și iarna

Iarna se apropie, iar temperaturile au scăzut semnificativ și ele. De asemenea, cei mai mulți români și-au făcut deja planul pentru sărbătorile de iarnă. Și o mare parte dintre ei aleg destinații mult mai calde.

ADVERTISEMENT

Acestea sunt însă destul de departe de România, astfel că pot fi și costisitoare. Există totuși un loc exotic ieftin care poate să te uimească. Are peisaje superbe, iar temperatura iarna este aceeași ca și vara.

Este vorba despre Gambia, o țară din Africa. Aici, temperaturile sunt de 30 de grade, în mare parte din an. Iar britanicii s-au îndrăgostit iremediabil de acest loc, dat fiind și tariful accesibil, notează The Sun.

ADVERTISEMENT

Chiar și așa, Gambia s-ar putea să nu figureze pe primele locuri pe listele turiștilor turiștilor străini când vine vorba de vacanța pentru sărbătorile de iarnă. Poate nimeni nu a auzit de această țară, ori nu s-ar fi gândit că poate avea un sejur de vis aici.

Plaje cu nisip fin, fără aglomerație

Dincolo de oportunitățile de relaxare, acest loc exotic ieftin de vis este lipsit de aglomerație. Are plaje cu nisip fin, libere dar și extrem de curate, astfel că experiența merită trăită măcar o dată.

ADVERTISEMENT

De asemenea, dacă ajungi aici, ai șansa să vezi o mulțime de animale sălbatice. Sunt organizate excursii pe rău, astfel că vei vedea de la distanță de la cimpanzei, până la crocodili, babuini și chiar și hipopotami.

Dincolo de faptul că este cald, ziua este destul de lungă aici, așa că poți profita din plin de vacanța ta. Există și o mulțime de restaurante în acest loc exotic ieftin, unde poți să găsești tot felul de mâncăruri.

ADVERTISEMENT

În același timp te poți delecta și cu timp de calitate în natură. În ceea ce privește prețurile, o noapte de cazare în Gambia costă de la 160 de lei în sus, în funcție de resortul ales. Cel mai scump detaliu rămâne deci doar biletul de avion.

ADVERTISEMENT