Life

Locul perfect pentru grătar. E aproape de București, are plajă sălbatică și nisip fin. I se spune marea fără valuri

Locul perfect pentru grătar aproape de București există. Are o plajă sălbatică cu nisip fin și se mai numește și marea fără valuri.
13.05.2023 | 07:00
Locul perfect pentru gratar E aproape de Bucuresti are plaja salbatica si nisip fin I se spune marea fara valuri
Locul perfect pentru grătar situat aproape de București. Sursă foto: captură YouTube / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Dacă ești în căutarea unui loc perfect pentru grătar lângă București, l-ai găsit. Nu trebuie să faci trei ore până la mare pentru a te bucura de un nisip fin, o plajă sălbatică și un loc suficient de mare pentru tine și cei dragi.

Locul perfect pentru grătar situat aproape de București

Care este locul perfect pentru grătar? Locația este situată la doar 70 de kilometri de București. Sute de turiști ajung anual aici și nu e de mirare. Drumul este mult mai scurt, de la aeroport și de asemenea, peisajul e și el unul pe măsură.

ADVERTISEMENT

Și evident pentru că în perioada verii, drumul spre mare poate fi aglomerat, această plajă sălbatică poate fi alegerea cea mai bună. Te poți bronza, poți să facă un grătar, ori să te întinzi pe nisipul care de altfel este extrem de fin. De asemenea, poți face și o baie în Dunăre.

Și totuși unde este acest loc de vis? În Giurgiu și este supranumit ”marea fără valuri”. Plaja sălbatică este situată în localitatea Gostinu și nu ai cum să te rătăcești până acolo. Dacă ajungi în zonă, orice localnic va fi dornic să te ajute.

ADVERTISEMENT

Poți ajunge la plaja sălbatică în doar câteva minute, de la drumul principal. Iar dacă te gândești la costuri, află că poți să vii fără niciun ban la tine, ci doar cu voie bună. Aici este locul perfect pentru un grătar alături de prieteni. De asemenea, poți să vii de acasă cu un șezlong sau cu un prosop și o umbrelă și nimeni nu te va trage la răspundere.

Ce mai trebuie să știi despre plaja sălbatică cu nisip fin

Iar dacă stăm să ne gândim la prețurile pentru un șezlong de pe litoralul românesc, cu siguranță această locație va face diferența buzunar. Și ce este cel mai interesant este că pe această plajă ai și umbră. Pădurea din zonă este perfectă pentru zilele toride de vară, așa că merită să ajungi aici.

ADVERTISEMENT

Și mai mult de atât, având în vedere numărul turiștilor care vin anual, a fost amenajat inclusiv un bar. Astfel, dacă ajungi pe plaja sălbatică cu nisip fin poți savura o băutură rece, sau parte chiar o înghețată.

Trebuie menționat însă că sunt și unele dezavantaje. Spre deosebire de litoralul românesc, ce e drept, mult mai scump, această plajă nu este una amenajată. De asemenea, nu există nici salvamari, astfel că riscul de înec este unul ridicat.

ADVERTISEMENT

Tocmai din acest motiv, înainte de a alege această locație, mai bine luați în calcul aceste aspecte. În acest mod nu riscați să vă puneți viața în pericol și puteți avea o vacanță cât se poate de liniștită.

ADVERTISEMENT