Life

Locul spectaculos din Europa care atrage milioane de turiști ca un magnet și-a redeschis porțile. Mirosul și peisajul de aici îți taie răsuflarea

Ce loc spectaculos din Europa este din nou deschis turiștilor din lumea întreagă. Fascinează prin frumusețea și mirosul plăcut pe care le are.
22.03.2024 | 15:08
Locul spectaculos din Europa care atrage milioane de turisti ca un magnet sia redeschis portile Mirosul si peisajul de aici iti taie rasuflarea
Locul este vizitat și de mulți monarhi. Sursa foto: Pixabay
ADVERTISEMENT

O destinație superbă din Europa și-a redeschis porțile pentru turiști. De joi, 21 martie, poate fi vizitată și admirată pe deplin. Reprezentanții locului spun că este printre cele mai fotografiate zone de pe continent, dar și din întreaga lume.

Locul desprins din basme, din Europa, care și-a redeschis porțile pentru vizitatori

Anul trecut, aproximativ peste 1, 4 milioane de persoane au trecut ”pragul” destinației și se așteaptă ca în 2024 să fie atins un nou record. Nici nu este exclus, având în vedere că locul pare desprins din basme, este multicolor și te încântă cu o mireasmă unică.

ADVERTISEMENT

Dacă v-am stârnit curiozitatea, aflați că este vorba despre Parcul Keukenhof, din Olanda, cunoscut mai degrabă drept cea mai mare grădină de lalele de pe Pământ. De aici și denumirea Olandei de ”țara lalelelor”.

Parcul Keunkenhof se găsește la sud-vest de capitala Olandei, Amsterdam, mai exact în Lisse. Lalelele de aici se întind pe o suprafață de 32 de hectare și au o varietate de culori, de la cele mai comune, care se găsesc ușor, până la cele mai rare, precum ”cafe noir”.

ADVERTISEMENT

Parcul Keunkenhof, un obiectiv turistic din Olanda care merită vizitat

Joi, 21 martie, Parcul Keunkenhof s-a redeschis pentru cea de-a 75-a ediție și deja primii turiști au reușit să pășească aici, fiind foarte încântați de priveliștea deosebită. ”Este prima dată când vin aici și sunt foarte încântată să asist la cea de-a 75-a aniversare”/”Este foarte frumos aici. Îmi place cum miroase aerul”, sunt o parte dintre reacțiile vizitatorilor.

Au fost, însă, și turiști mai puțin mulțumiți, dar nu de splendoarea grădinii, ci de faptul că nu au înflorit, încă, toate lalelele. Este cazul Nishei Kasiliva-Ravindran, o indiancă în vârstă de 37 de ani.

ADVERTISEMENT

”Sperăm să mergem și noi la câmpurile de bulbi de afară pentru a vedea, sperăm, câteva lalele”, a spus Nisha Kasiliva-Ravindran pentru AFP, informează France 24. De asemenea, aflați că parcul este un obiect de atracție și pentru diferiți monarhi.

O lalea specială se găsește în acest an, în Parcul Keunkenhof. Când se va închide locul

Regi și regine din mai multe țări, din Europa, și nu numai, au participat la deschiderea locului, în decursul anilor. Unul dintre punctele principale de vizualizat în acest an, în grădina deosebită din Olanda, este o lalea galbenă aurie, numită după Regele Charles al III-lea al Marii Britanii.

ADVERTISEMENT

”Ne-am plimbat și am fost ca niște copii jucăuși, de genul ‘oh, uite ce floare, oh, podul’ și doar ne uitam în jur”, a spus și Esther Brandt, din Koln. De altfel, aflați că parcul poate fi vizitat doar până pe data de 12 mai.

ADVERTISEMENT