Life

Locul unde poți să mânânci un meniu complet cu doar 10 lei. Cât costă o ciorbă de văcuță, prețul e ireal de mic

Locul unde poți să mânânci un meniu complet pentru o sumă extrem de mică de bani. Pentru doar zece lei poți să mănânci mai multe feluri!
01.11.2023 | 16:52
Locul unde poti sa mananci un meniu complet cu doar 10 lei Cat costa o ciorba de vacuta pretul e ireal de mic
Locul unde poți să mânânci un meniu complet cu doar 10 lei. Foto: Cantina ASE
ADVERTISEMENT

Locul unde poți să mânânci un meniu complet cu doar 10 lei. Prețurile sunt unele ireal de mici la toate preparatele, în special la ciorbe!

Locul unde poți să mânânci un meniu complet cu doar 10 lei

Acest loc este cunoscut studenților. Este vorba de cantina de la ASE din București, unde există niște prețuri extrem de mici.

ADVERTISEMENT

Meniul zilei de la cantinele studențești din București poate fi cumpărat cu bani foarte puțini. La ASE, la meniul zilei poți mânca o ciorbă și un fel principal cu garnitură pentru doar zece lei.

Ciorba de văcuță este doar 4,91 lei pentru 400 de grame, iar ciorba de fasole fără carne este 1,53 lei pentru 400 de grame.

ADVERTISEMENT

Pieptul de pui la grătar este și el ieftin și costă 3,86 lei pentru 100 de grame. Ceafa de porc pe plită este 3,12 lei tot pentru 100 de grame. iar chiftelele din carne costă 2,09 lei, o porție fiind de 90 de grame.

Tot ieftin poți să mănânci și un pește la grătar cu mămăligă, petru doar 8,46 lei. Porția este de 200 de grame de pește și 150 de grame de mămăligă.

ADVERTISEMENT

Ce poți să mai mănânci cu bani puțini

Poți să adaugi și garnituri la felul tău de mâncare principal, la fel de ieftine și ele. Spre exemplu, la garnituri putem alege o porție de pilaf de orez cu ciuperci. El costă 2,06 lei pentru 250 de grame.

Clasicul piure de cartofi este și el ieftin, fiind 1,33 lei pentru 200 de grame. Cartofii cu usturoi la cuptor sunt 1,15 lei pentru o porție de 200 de grame.

ADVERTISEMENT

Există și diferite variante de prăjituri pentru a complet meniul. Una dintre cele mai ieftine este plăcinta cu mere. Studenții pot să cumpere una pentru doar un leu!

Asemenea prețuri mici sunt la mai toate cantinele din Capitală. Studenții le adoră nu numai pentru faptul că sunt accesibile, ci și pentru că mâncarea de aici chiar este gustoasă.

ADVERTISEMENT