Life

Cât a plătit o studentă pe o ciorbă de cartofi în cantina Moxa de la ASE. A crezut că este o eroare

Viața de student, deși frumoasă, este adesea și plină de griji, banii fiind principalul ”inamic”. Așa se face că, orice leu cheltuit te poate lăsa fără masă.
19.02.2023 | 14:47
Cat a platit o studenta pe o ciorba de cartofi in cantina Moxa de la ASE A crezut ca este o eroare
Cât a plătit o studentă pe o ciorbă de cartofi în cantina Moxa de la ASE. Sursa foto: instagram/ Colaj FANATIK
ADVERTISEMENT

În anii de studenție, resursele financiare sunt limitate, cu atât mai mult cu cât, foarte mulți dintre ei sunt pe banii părinților. Din acest motiv, absolvenții decid să locuiască în căminele de stat, în detrimentul închirierii unui apartament sau al unei garsoniere. De asemenea, pentru a reuși să facă față cheltuielilor, mulți servesc masa la cantina Moxa, ce aparține de ASE. O studentă a comandat o ciorbă de cartofi acolo și mare i-a fost uimirea când i s-a spus cât are de plătit. A crezut că este o eroare.

Cât trebuie să scoți din buzunar pentru o ciorbă de cartofi în cantina Moxa de la ASE?

Studenția, deși frumoasă și intensă pentru unii, pe atât de dificilă și greu încercată pentru alții. Însă, în cantina Moxa, ce aparține de ASE, mulți au descoperit că prețurile mai mult decât accesibile îi ajută în drămuirea resurselor financiare. Deși ieftină, mâncarea este savuroasă, tinerii neavând niciun motiv să se plângă.

ADVERTISEMENT

Mărturie stă experiența unei studente care, pentru o singură porție de ciorbă de cartofi, a plătit o sumă infimă. Atât de mică, încât, a crezut că s-a produs o greșeală.

A scos din buzunar suma de 1.55 de lei

Deși nu o să vă vină să credeți, se pare că tânără a plătit doar suma de 1.55 de lei pentru o porție de ciorbă de cartofi, care era și gustoasă. De asemenea, la fel de mici sunt prețurile și pentru alte feluri de mâncare. O porție de ciorbă de perișoare, cu o porție de piure de cartofi și salată fiind doar 5 lei.

ADVERTISEMENT

Doar 6 lei scot din buzunar studenții pentru o ciorbă de cartofi, cu o porție de cartofi la cuptor și o porție de musaca.

Renumită pentru prețurile mici, cantina din complexul Moxa este la mare căutare printre studenții din București. Adesea, pentru a prinde un loc la mese, studenții sunt nevoiți și să aștepte câteva minute afară.

ADVERTISEMENT

Studenții, cei mai mulțumiți de prețurile mici

De serviciile cantinei din complexul Moxa se bucură atât studenții din cadrul ASE, cât și cei care vin de la alte facultăți. Aceștia savurează bucatele variate la preț mici, ceea ce le permite și o ieșire în oraș cu gașca, în weekend.

Mâncarea e mult prea bună pentru prețul acesta”, a declarat Andreea, studentă la Facultatea de Marketing din cadrul ASE, potrivit buletinedebucuresti.ro.

ADVERTISEMENT

Cele mai cunoscute cantine frecventate de studenții

Cine nu a trecut prin studenție nu cunoaște sentimentul de panică din cauza lipsei de bani, mai ales acum, când prețurile au crescut exagerat. Așa se face că, tot mai des aceștia apelează la mâncarea din cantine care este ieftină și bună. Pe lângă cea din complexul Moxa, în București, cele mai frecventate de studenții sunt:

  • cantina restaurant Chioschi
  • cantina de la Facultatea de Drept
  • cantina din campusul Leu
  • cantina din campusul Politehnicii
  • cantina Tei
  • cantina restaurant a Universității Titu Maiorescu
  • cantina din campusul Agronomie.
ADVERTISEMENT
Tags: