News

Locuri de muncă la Lidl. Salarii de 6.850 de lei, tichete de masă, sporuri şi prime

Locuri de muncă oferite de Lidl. Românii pot primi salarii de 6.850 de lei dar și alte avantaje, sporuri și prime. Și anul acesta compania a primit certificarea „Top Employer”
24.02.2024 | 15:56
Locuri de munca la Lidl Salarii de 6850 de lei tichete de masa sporuri si prime
Lidl are peste 12.000 de angajați în România / Foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Lidl România a primit anul acesta certificarea „Top Employer” pentru al optulea an consecutiv. Potrivit retailerului, oferă condiții salariale peste media pieței, condiții bune de muncă și perspectiva unei cariere în cadrul companiei.

Pachete salariale peste media pieței

Compania germană vrea să confirme statutul de angajator dorit de români, astfel că propune salarii avantajoase, peste media pieței și oportunitatea unei cariere în cadrul companiei.

ADVERTISEMENT

„Și anul acesta, Lidl România primește prestigioasa certificare Top Employer pentru calitatea mediului de lucru oferit angajaților și pentru oportunitățile existente de dezvoltare personală și profesională a acestora (…)

Pe lângă pachetele salariale peste media pieței și condițiile foarte bune de muncă, oportunitatea de a construi o carieră în companie indiferent de poziție sau departament are un rol substanțial în poziționarea companiei drept unul dintre cei mai dezirabili angajatori din România. Mai mult, anul acesta, Lidl a obținut această certificare și la nivel european, dar și în toate țările în care are magazine”, se arată într-un comonicat Lidl Corporate.

ADVERTISEMENT

„Mă bucur că anul acesta Lidl a fost desemnat Top Employer în toate țările în care suntem prezenți, dar mai ales, că Lidl România a obținut această certificare pentru al optulea an consecutiv. Faptul că, în urma unui proces de audit riguros, obținem această certificare de atât de mult timp, arată efortul și angajamentul nostru susținut de a fi cea mai bună alegere pentru toți colegii din companie.

Pentru noi, Lidl, este foarte important că oferim joburi stabile și, totodată, creăm cel mai bun mediu de lucru în care toți colegii se bucură de oportunități de dezvoltare, beneficiile muncii în echipă și de avantajele care vin odată cu munca într-o echipă înalt performantă ”, a declarat Ionela Sulugiuc, Director Național de Resurse Umane Lidl România.

ADVERTISEMENT

Salarii de la 4.600 de lei

Salariile oferite încep de la 4.600 brut, entry-level, plus alte beneficii care se negociază. În funcție de orașe (București, Timișoara, Iași, Oradea, Făgăraș, Bacău), vânzătorii cu normă întreagă primeau anul trecut salarii medii cuprinse între 6.150 (brut) și 5.700 lei (brut), potrivit România TV.

Potrivit sursei citate, Lidl oferă și salarii de aproape 7.000 de lei brut dar și o serie de beneficia: tichete de masa, prime de sărbătorile legale, transport gratuit, sporuri.

ADVERTISEMENT

Peste 12.000 de angajați în România

Potrivit angajatorului, „o carieră la Lidl înseamnă și siguranța unui job stabil, și șansa de a evolua în fiecare zi. (…). De aceea, le oferim tuturor colegilor noștri șansa să își construiască o carieră de succes, iar pentru aceasta investim constant în formarea și dezvoltarea lor, pe toate planurile”.

„99% dintre cei peste 12.000 de colegi din echipă au contract pe perioadă nedeterminată și aproape 1000 dintre ei sunt alături de noi din 2011, când am intrat pe piața din România”, precizează Lidl.

Compania cu sediul în Germania are peste 350 de magazine în toată țara, șase centre logistice și peste 12.000 de angajați. La nivel internațional, retailerul are peste 370.000 de angajați, peste 12.200 de magazine, peste 220 de centre logistice și depozite în 31 de țări.

 

ADVERTISEMENT
Gigi Becali a dezvăluit discuția avută cu soția sa înainte de sărbătoarea de...
Gigi Becali a dezvăluit discuția avută cu soția sa înainte de sărbătoarea de titlu de pe Arena Națională: „Luminița, Luminița”
Escrocii sunt din ce în ce mai inventivi. Care sunt noile metode puse...
Escrocii sunt din ce în ce mai inventivi. Care sunt noile metode puse la cale pentru a păcăli persoane naive
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf...
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf în dormitorul matrimonial. Antrenorul a izbucnit în plâns când a aflat că este înșelat
Supărat că Poliţia i-a găsit mai multe defecţiuni la maşină, un şofer din...
Supărat că Poliţia i-a găsit mai multe defecţiuni la maşină, un şofer din Neamţ şi-a distrus singur autovehiculul: "Dacă nu e bună, o fac eu să nu fie bună"
Cristi Borcea, dezvăluiri fără precedent despre fiica secretă pe care o are dintr-o...
Cristi Borcea, dezvăluiri fără precedent despre fiica secretă pe care o are dintr-o relaţie extraconjugală! Cu ce se ocupă tânăra
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la șapte luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la șapte luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
EXCLUSIV Simona Halep și-a vândut hotelul din Constanța. Suma obținută și cine a...
EXCLUSIV Simona Halep și-a vândut hotelul din Constanța. Suma obținută și cine a cumpărat proprietatea
Vedetă dată afară de Pro TV chiar în ziua angajării: „A fost un...
Vedetă dată afară de Pro TV chiar în ziua angajării: „A fost un dezastru total!”
Lavinia Pîrva, după anunţul divorţului la 7 ani de căsnicie cu Ştefan Bănică:...
Lavinia Pîrva, după anunţul divorţului la 7 ani de căsnicie cu Ştefan Bănică: Nimeni nu deţine pe nimeni!
Imagini cu casa lui Mihai Neșu. A construit-o în 3 ani și arată...
Imagini cu casa lui Mihai Neșu. A construit-o în 3 ani și arată spectaculos. „Nu e ușor să fii mereu pe șantier”
Îngrășământul ideal pentru roșii, ardei și castraveți. Aplică-le acest tratament și vor crește...
Îngrășământul ideal pentru roșii, ardei și castraveți. Aplică-le acest tratament și vor crește într-o bucurie