Life

Produsul Lidl pe care românii adoră să-l mănânce la orice oră din zi și care e adus la la raft de luni, 26 ianuarie 2024. Reducerea e mare de tot și se va vinde imediat

Produsul de la Lidl pe care românii îl adoră și care va fi la reducere mare de luni, 26 ianuarie 2024. Se va vinde imediat.
24.02.2024 | 15:42
Produsul Lidl pe care romanii adora sal manance la orice ora din zi si care e adus la la raft de luni 26 ianuarie 2024 Reducerea e mare de tot si se va vinde imediat
Noi reduceri la Lidl. Sursa foto: pixabay
ADVERTISEMENT

Lidl a pregătit noi reduceri. Toți clienții care îi vor trece pragul vor avea posibilitatea să-și cumpere produsul favorit la un cost foarte mic, spre deosebire de dățile anterioare. Nu este exclus să se achiziționeze foarte rapid.

Produsul adorat de români, redus pe rafturile de la Lidl

În fiecare săptămână cei de la Lidl lansează campanii de reducere. Următoarea este valabilă de luni, 26 februarie 2024 până duminică, 3 martie 2024. Include o mulțime de alimente de bază și nu numai.

ADVERTISEMENT

Produsul la care facem referire se consumă de obicei dimineața, la micul dejun, dar merge foarte bine și la prâzn sau la cină, dar în acest ultim caz foarte puțin, fiindcă se digeră mai greu, iar noaptea stomacul are nevoie de odihnă,

Dacă v-am făcut curioși, aflați că este vorba despre crevurștii din piept de pui. Într-o cantitate de 500 de grame, sunt refrigerați și au o reducere de 23%, adică de la 12, 99 lei, la 9, 99 lei. Pe lângă ei, un cost foarte mic îl are și pulpa de porc pentru șnițele.

ADVERTISEMENT

O caserolă de 500 de grame cu pulpă de porc pentru șnițele, costă 11, 99 lei, de la 15, 49 lei. Șnițele vor merge foarte bine cu castraveți murați. La Lidl, un borcan cu aceste legume, într-o cantitate de 850 de grame, costă 9, 19 lei, de la 11, 49 lei.

Pentru adepții deserturilor, aflați că o caserolă cu câte două ecleruri valorează 7, 49 lei, în loc de 11, 49 lei. De asemenea, o cutie cu bomboane de ciocolată, de la ”Petit Chocolat”, costă 13, 49 lei, de la 17, 45 lei.

ADVERTISEMENT

Se pot returna ambalajele pe care apare ”Ambalaj cu garanție”. Ce primești în schimb

Dacă vei trece pragul supermarketului după cele menționate, odată ce vei achiziționa și consuma din produse, nu uita că pe unele le poți recicla, cu scopul de a proteja natura. În schimbul acestui gest poți beneficia de un voucher.

”În magazinele Lidl poți returna ambalaje care conțin logo-ul „Ambalaj cu garanție” din sticlă, plastic sau metal, cu volume cuprinse între 0,1 L și 3 L inclusiv, nedeformate, golite de conținut, curate, cu eticheta intactă, înregistrate în Registrul Ambalajelor SGR ținut de RetuRO. Acestea pot fi ambalaje utilizate pentru bere, mixuri de bere, mixuri de băuturi alcoolice, cidru, alte băuturi fermentate, sucuri, nectaruri, băuturi răcoritoare, ape minerale și ape de băut de orice fel, vinuri și spirtoase.

ADVERTISEMENT

Aparatele de colectare a ambalajelor reciclabile (RVM) pot fi utilizate exclusiv pe durata programului de funcționare a magazinelor LIDL. Ambalajele SGR pot fi returnate în termen de maximum 24 de luni de la data publicării pe pagina de internet a RetuRO a anunțului privind încetarea introducerii pe piață de către producător a produsului respectiv.

După acceptarea și preluarea ambalajelor SGR prin intermediul RVM-urilor LIDL, se emite un bon valoric (voucher) prin care se returnează valoarea garanției aferente numărului de ambalaje SGR preluate ”, potrivit lidl.ro

ADVERTISEMENT