Life

Colosul din Germania care face angajări pentru fabrica din România. Oferă transport, plătește sporuri și salariul e atractiv

Fabrica din România care oferă salariu și beneficii atractive românilor dornici de muncă. Care sunt condițiile de angajare.
24.02.2024 | 14:07
Colosul din Germania care face angajari pentru fabrica din Romania Ofera transport plateste sporuri si salariul e atractiv
Fabrica din România care oferă salariu și beneficii atractive românilor dornici de muncă. Sursa foto: Canva
ADVERTISEMENT

În ultima perioadă, mai multe companii cu capital internațional și-au manifestat dorința de a deschide filiale la noi în țară. Unele dintre ele și-au materializat intenția, altele sunt pe punctul de a face asta. Acum, încă o mare fabrică anunță oportunități pentru românii dornici de muncă.

Unde se pot angaja românii care vor să câștige bine în 2024

Poate că nu mulți români știu, dar din anul 2013, fabrica Bosch se află în România, mai exact, la Cluj. De mai bine de 10 ani, aici se produc unele dintre cele mai calitative produse auto pentru clienții internaționali. Pentru că mereu este nevoie de forță de muncă, nu este de mirare că se fac angajări constant.

ADVERTISEMENT

În prezent, fabrica Bosch România din Cluj are peste 3.000 de angajați care lucrează într-un mediu plăcut și orientat spre dezvoltare. Bosch este în continuă expansiune, ceea ce înseamnă că se caută personal dornic să se alăture echipei.

Cei care vor să se angajeze la Bosch trebuie să știe că vârsta nu este un criteriu de selecție. Fabrica pune accent pe diversitate, astfel că sunt încurajate să aplice la joburi persoanele cu vârsta între 18 și 68 de ani.

ADVERTISEMENT

Bosch România caută personal pentru poziții precum tehnician mentenanță, tehnician de calitate, gestionar depozit sau stivuitorist. De asemenea, este nevoie de personal și pentru posturile de operator SMT, operator FA, tehnician IT sau coordonator linie.

Cei care aplică pentru aceste posturi și trec de interviu, dar nu au experiență, nu trebuie să își facă griji. Compania pune la dispoziția tuturor un program de instruire care îi va ajuta pe viitorii angajați să facă față atribuțiilor de la locul de muncă.

ADVERTISEMENT

Ce salariu are un angajat Bosch România

Deși curiozitatea multora este legată de salariu, acest aspect este confidențial, urmând să fie comunicat doar celor care au trecut de etapa interviurilor. În schimb, alte beneficii sunt publice și pot consultate pe pagina oficială Bosch România.

Pe lista acestor beneficii se numără transportul asigurat pentru persoanele din majoritatea localităților din Cluj, dar și din împrejurimi. De asemenea, angajatorul pune la dispoziția angajaților două cantine, unde mâncarea este subvenționată parțial de către companie.

ADVERTISEMENT

Angajații Bosch România își pot rotunji salariul cu ajutorul sporurilor. Acestea sunt sporuri de noapte, sporuri de flux continuu sau sporuri de weekend. Pe lângă aceste sporuri, angajații Bosch România mai primesc și bonusuri de performanță sau bonusuri de recomandare.

Tot de pe lista beneficiilor mai fac parte și tichetele de masă, dar și tichetele cadou de sărbători. Foarte important mai este și faptul că toți angajații muncesc în 3 schimburi. Anual, are loc o revizuire salarială și se oferă 25 de zile de concediu.

ADVERTISEMENT
Tags: