Life

Locuri de vizitat în România pe timp de toamnă. Acest anotimp le dezvăluie adevărata frumusețe

Locuri de vizitat în România pe timp de toamnă. Aceste locuri sunt mult mai frumoase în acest anotimp, care le dezvăluie adevăratul farmec.
01.09.2023 | 08:04
Locuri de vizitat in Romania pe timp de toamna Acest anotimp le dezvaluie adevarata frumusete
Locuri de vizitat în România pe timp de toamnă. Foto Youtube / Attila Kamauf
ADVERTISEMENT

Care sunt locurile de vizitat din România pe timp de toamnă. Aceste destinații de vacanță sunt puse în valaore cu adevărat abia acum.

Locuri de vizitat în România pe timp de toamnă

Peisajele de toamnă sunt cele care pun în evidență aceste locuri cu adevărat. Așa că ar fi o idee bună să le vizitezi și tu!

ADVERTISEMENT

Primul dintre ele ar fi Maramureș. Peisajele Maramureșului se transformă într-o paletă uimitoare de culori toamna, cu frunzele copacilor trecând de la verde la nuanțe vibrante de roșu, portocaliu și auriu. Acest spectacol al naturii este cu adevărat impresionant și oferă ocazia perfectă pentru fotografii uimitoare.

Maramureșul cuprinde și zone montane frumoase, cum ar fi Munții Gutâi și Munții Maramureșului. Toamna, drumețiile și excursiile în aceste zone devin mai plăcute datorită temperaturilor mai răcoroase și a peisajelor încântătoare.

ADVERTISEMENT

Tot toamna mai poți să vizitezi și Transăgărășanul. Pe lângă faptul că aglomerație se va mai reduce în acest anotimp, te vei bucura de peisajele specifice pe tot parcursul călătoriei.

Unde mai poți merge toamna la noi în țară

Și la Castelul Bran poți avea o experiență de neuitat, mai ales dacă mergi acolo de Halloween. De această sărbătoare apreciată de mulți români poți face inclusiv tururi pe timp de noapte, cu un ghid.

ADVERTISEMENT

Și la Castelul Peleș din Sinaia poți avea o vacanță de vis pe timp de toamnă, destinația fiind parte din acele locuri de vizitat pe timp de toamnă în România.

Culorile specifice toamnei cuprind castelul, dar și parcul din jurul său, făcând peisajele mai frumoase decât oricând!

ADVERTISEMENT

Și Cetatea Sighișoara devine mai frumoasă toamna. Căldura este mai potrivită pentru a te plimba agale prin fiecare colțișor, temperaturile fiind mai scăzute decât de parcursul verii. Este un loc potrivit mai ales pentru familiie cu copii.

Și orașe precum Sibiu sau Brașov sunt mai frumoase pe timp de toamnă, așa că merită vizitate și ele.

ADVERTISEMENT