News

Locurile din casă unde nu trebuie să îți ascunzi niciodată banii. Toți hoții știu de ele și riști să rămâi fără ei

Care sunt locurile unde nu este deloc indicat să îți ascunzi banii într-o casă. Acestea sunt cunoscute de potențialii hoți care te-ar putea vizita.
01.10.2023 | 18:07
Locurile din casa unde nu trebuie sa iti ascunzi niciodata banii Toti hotii stiu de ele si risti sa ramai fara ei
Care sunt locurile din casă unde nu trebuie să îți ascunzi niciodată banii. Sursa foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

În caz că aveți de gând să ascundeți bani în casă, trebuie să știți care sunt locurile unde nu este deloc recomandat să îi puneți. Potențialii hoți care v-ar putea ”vizita” le cunosc foarte bine și riscați să pierdeți sume importante.

Care sunt locurile din casă unde nu trebuie să îți ascunzi niciodată banii

Perioada concediilor sau zilele normale, în care sunteți plecați de acasă, reprezintă momente propice pentru ca hoții să vă dea târcoale. În caz că dispuneți de sume importante de bani pe care le depozitați în casă, trebuie să fiți conștienți de faptul că nu orice loc este indicat să ascundeți economiile.

ADVERTISEMENT

Zicala ”a ține banii la saltea” poate ”dăuna” oricărui cetățean. Sfatul este să nu acționați astfel. Asta pentru că e evident faptul că hoțul va căuta acolo din prima și va fi floare la ureche să vă lase fără bani.

Apoi, mulți mai au tentația de a ascunde banii prin dulapuri sau prin cărțile din bibliotecă. Nici aceste locuri nu sunt indicate. Hoții au deja experiență și acolo vor căuta într-o primă fază. O soluție e să aveți o bibliotecă bogată. În acest caz, șansele să scăpați netâlhăriți cresc.

ADVERTISEMENT

Există români care își pun bancnotele în spatele ramelor tablourilor. Nici acest loc nu este unul sigur, așa cum nu sunt sigure nici sertarele încuiate. Văzând o ușă închisă, hoțul va fi convins că acolo este ceva de valoare: bani, bijuterii etc.

Locurile dintr-o locuință unde v-ați putea ascunde banii

În urmă cu doi ani, cei de la Money Smart Guides au realizat un top al celor mai bune 29 de locuri în care lumea și-ar putea ascunde banii într-o casă. Unele dintre ele i-ar surprinde și pe cei mai iscusiți bandiți.

ADVERTISEMENT

Specialiștii spun că cel mai sigur loc pentru a ascunde obiectele de valoare este un seif tradițional. Când îți păstrezi banii într-un astfel de loc, poți fi sigur că numerarul tău este securizat în spatele unui lacăt și al unei chei. Astfel, știi că doar tu poți accesa fondurile. Există în prezent seifuri pentru bani care sunt rezistente la intemperii, ignifuge și uneori chiar antiglonț, ceea ce înseamnă că economiile dumneavoastră vor fi în siguranță, indiferent de situație.

O altă posibilă ascunzătoare pentru banii tăi ar putea fi într-o priză falsă. Nefiind conectată la nicio formă de electricitate, vă puteți accesa banii în orice moment, fără teama de a vă răni.

ADVERTISEMENT

Iată și alte locuri inedite unde v-ați putea ascunde banii:

  • În congelator
  • În bolul de cereale
  • În rezervorul de toaletă
  • Într-un ghiveci de flori
  • După perdele
  • Într-o minge de tenis
  • Într-un ciorap vechi
  • În spatele mașinii de spălat
  • În animale împăiate
  • În acvariul peștelui
ADVERTISEMENT
Tags: