Life

Cum să ascunzi banii, telefonul și bijuteriile când mergi la plajă. Trucurile la care nu te-ai fi gândit

Trucurile care te scapă de orice grijă atunci când mergi la plajă. Nu se va gândi nimeni unde ți-ai ascuns obiectele de valoare.
13.07.2023 | 00:22
Cum sa ascunzi banii telefonul si bijuteriile cand mergi la plaja Trucurile la care nu teai fi gandit
Metodele ingenioase prin care să-ți ascunzi obiectele de valoare atunci când ești la plajă. Sursa foto: Pixabay
ADVERTISEMENT

Una dintre cele mai mari probleme ale oamenilor care merg în vacanță la mare este cum să-și protejeze obiectele de valoare atunci când intră în apă, deoarece nu tot timpul rămâne cineva pe plajă să le supravegheze. Iar dacă asta îți dă ți ție bătăi de cap, poți încerca unul dintre trucurile următoare.

Unde să ascunzi obiectele de valoare atunci când ești la plajă

Ne aflăm în mijlocul sezonului estival și toți cei care au concediu, sau chiar și câteva zile libere, iau cu asalt stațiunile de pe litoral, gata să se bucure de apa caldă și să stea cât este ziua de lungă la plajă.

ADVERTISEMENT

Pe lângă prețurile nu foarte mici pe care turiștii trebuie să le plătească pentru a-și închiria șezlonguri sau pentru a lua masa, mai intervine o problemă: cum pot fi păstrate în siguranță bunurile de valoare.

De multe ori, cineva din grup se sacrifică și rămâne la mal pentru a păzi telefoanele, banii sau chiar bijuteriile tuturor, ceea ce nu este deloc plăcut. În plus, cei care merg în vacanță în doi sau chiar singuri au și mai mult de suferit.

ADVERTISEMENT

Din fericire, există mai multe trucuri pentru a-ți ascunde obiectele de valoare. De pildă, cu siguranță nimeni rău intenționat nu s-ar gândi că într-o sticlă de protecție solară, lăsată pe plajă, se află un smartphone de ultimă generație.

Nu ai nevoie decât de ambalaj vechi, pe care să-l tai sub capac. Clătește-l și usucă-l bine, pentru a te asigura că nu a mai rămas nicio urmă de produs. Învelește obiectele de valoare într-un șervețel, pentru a nu face zgomot dacă recipientul este mișcat și pune-le în interior. Asta este tot!

ADVERTISEMENT

Locul în care nimeni nu s-ar gândi să-și bage nasul

O altă metodă de a-ți ține lucrurile în siguranță la plajă i-a fost sugerată unui român care mai în glumă, mai în serios, cerea ajutor pentru vacanța din Grecia. „Unde pot achiziționa o pereche de slipi impermeabili unde să ascund 5000 de euro, acte, aur, chiei de la mașină și alte obiecte de valoare, în timp ce sunt la plajă?

De obicei, le ascund la șezlong lângă umbrelă, în punga de la Lidl printre pateuri, ceapă, roșii și brânză sau în lada frigorifică între sticlele de bere la doi jumate, dar acum văzând atâtea întâmplări neplăcute, petrecute de curând pe meleagurile zeilor, parcă m-a luat frica și vreau să le iau cu mine în mare”, a întrebat bărbatul.

ADVERTISEMENT

Astfel că, un conațional ingenios i-a dat o idee neașteptată prin care să se asigure că nimeni nu-și bagă nasul unde nu-i fierbe oala. „Puneți totul într-un pampers (curat) și îl împăturiți ca și cum ar fi fost folosit”.

ADVERTISEMENT
Tags: