Life

Lora a spus adevărul despre mariajul cu Dan Badea. Ce nu a mers, de fapt, între artistă și comediant

Lora și Dan Badea au divorțat după numai 2 ani de mariaj, frumoasa blondină vorbind abia acum despre motivele care au dus la ruptură.
01.11.2021 | 16:03
Lora a spus adevarul despre mariajul cu Dan Badea Ce nu a mers de fapt intre artista si comediant
Lora a spus adevărul despre mariajul cu Dan Badea. Ce nu a mers, de fapt, între artistă și comediant. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Anul 2014 a fost cel în care fosta prezentatoare de la „Vorbește lumea” a pus capăt căsniciei cu comediantul, care potrivit spuselor ei nu i-a fost alături în cea mai grea perioadă a vieții sale.

Cântăreața a spus adevărul legat de motivele care au dus la divorț, subliniind faptul că muncea foarte mult și s-a simțit singură și abandonată când mama ei a fost operată de cancer.

ADVERTISEMENT

Lora a dezvăluit că lucrurile nu mai mergeau de mult în mariajul cu Dan Badea, căsnicia fiind pe butuci la numai un an de când și-au unit destinele în fața lui Dumnezeu.

Lora, dezvăluiri despre căsnicia cu Dan Badea. Care a fost motivul divorțului

Lora a povestit că nu i-a fost nimeni alături când regretata sa mamă a mers în Turcia pentru o intervenție la nivelul sânilor, asta după ce aflase că suferă de cancer.

ADVERTISEMENT

„În cel mai greu moment din viața mea, eram eu cu mama în Turcia. Eram doar noi două, înțelegi?A fost un moment foarte greu. M-am simțit abandonată și neînțeleasă. Nu interesa pe nimeni prin ce trec eu. 

Este atât de nedrept să judeci oamenii și să fii gelos pe o femeie pentru că se simte bine, frumoasă, poate și sexy, pentru că are succes.

ADVERTISEMENT

Dacă se rupe ceva din viața ei, clar e din vina ei, clar este o nenorocită… este nedrept. (…) Nu e corect să aibă oamenii pretenția să știe cum stau lucrurile, chiar dacă suntem oameni publici, nu suntem proprietate publică.

Nu suntem de împărțit. Este greșit. Eu eram la Antena 1 semnată, aveam «Next Star» și «Te cunosc de undeva». Ajungeam acasă lunea, la viitorul fost soț, în 2014.

ADVERTISEMENT

A ținut un an (n.red.: căsnicia), a mai fost un an așa… greu. Era pe final demult. Dormeam, în principiu, și marți o luam de la capăt.

Așa a fost un an de zile. Vă rog să mă scuzați că am divorțat, dar mi-a făcut foarte bine”, a declarat vedeta în podcast-ul lui Cătălin Măruță de pe Youtube.

Lora, vinovată pentru destrămarea mariajului cu Dan Badea

Lora este conștientă că lucrurile au ajuns la final și din cauza ei, frumoasa cântăreață asumându-și în cele din urmă asta. Artista crede că așa a fost să fie.

Fosta moderatoare de la Pro TV este fericită și împlinită în prezent, având o relație de dragoste cu Ionuț Ghenu, fostul iubit al actriței Doinița Oancea.

ADVERTISEMENT