Life

Lora, reacție dură după ce a fost jignită de un antrenor de fotbal: “De unde aveți acest gol în educație?”

Lora, reacție dură după ce a fost jignită de un antrenor de fotbal. Cântăreața a postat un mesaj acid la adresa bărbatului.
02.11.2023 | 17:27
Lora reactie dura dupa ce a fost jignita de un antrenor de fotbal De unde aveti acest gol in educatie
Lora, jignită pe rețelele sociale. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Lora a fost jignită de un antrenor de fotbal, în mediul online, și a avut o reacție dură. Internautul s-a legat de aspectul fizic al vedetei. Artista a tras un semnal de alarmă în legătură cu astfel de bărbați.

Lora, reacție dură după ce a fost jignită de un antrenor de fotbal, pe rețelele sociale. Ce mesaj i-a transmis

Lora este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi din țară. Fanii o admiră și pentru trăsăturile fizice, mai ales că arată bine și fără machiaj, așa cum se mai postează uneori. Cu toate acestea, sunt și persoane care nu sunt de acord cu faptul că solista are trăsături frumoase.

ADVERTISEMENT

Pe rețelele de socializare, un internaut i-a lăsat Lorei un mesaj care a enervat-o pe artistă. Bărbatul respectiv i-a criticat aspectul fizic vedetei, pe care a numit-o “urâțică”.

După ce a văzut că bărbatul care a criticat-o este antrenor de fotbal, Lora a răspuns la comentariul acestuia. Cântăreței nu i se pare normal ca bărbatul să intre pe pagina ei și să o jignească, mai ales că lucrează cu copiii și ar trebui să fie un exemplu pentru aceștia.

ADVERTISEMENT

“Dumneavoastră care lucrați cu copiii… de unde aveți acest gol în educație să intrați pe pagina unei femei și să scrieți așa ceva? Cu ce vă deranjează dacă o femeie este frumoasă sau urâtă? De ce să fiți în acel domeniu, responsabil cu educarea băieților?

Am să vă fac faimos, domnule. Voi avea grijă să vă dau exemplu, pentru că, mă gândesc… asta ați vrut când ați lăsat acest mesaj pe o pagină cu peste 2 milioane de urmăritori”, i-a spus artista antrenorului, la comentariul de pe pagina sa de Facebook.

ADVERTISEMENT
Lora jignită
Lora a fost jignită de un internaut. Sursa foto: Facebook

Lora a tras un semnal de alarmă

După acest răspuns, Lora a mai făcut o postare pe pagina ei, unde a abordat, din nou, acest subiect. Vedeta a ținut să-i facă public contul bărbatului, care are rolul de a educa și antrena copii.

Lora nu a fost deranjată de faptul că bărbatul nu are o părere bună despre aspectul ei fizic, ci pentru că cei ca el lucrează cu copiii și insultă femeile pe rețelele sociale fără si aibă vreo problemă cu acest lucru.

ADVERTISEMENT

În continuare, Lora s-a legat și de profilul antrenorului. Artista s-a referit la faptul că ceea ce promovează pe pagina lui este total diferit de atitudinea pe care o are, de fapt.

“Acest bărbat care îmi scrie pe Facebook că sunt ‘urâțică’, se ocupă de antrenarea și educarea băieților, viitori fotbaliști. Postez asta nu pentru că m-a rănit ‘părerea’ omului… ci pentru că există astfel de bărbați care se ocupă de copii și care nu au nicio jenă să insulte femei pe Facebook pentru simplu` fapt că nu sunt pe gustul lor.

Niciodată insultele nu au justificare și mi-ar plăcea ca în educație… și sportivă, în medicină, în politică (în mod normal toate domeniile)… să nu mai existe această specie de masculi, care nu fac cinste niciunui domeniu de activitate, nici mamei sau soției. Și probabil undeva trebuie specificat mai clar, unde se termină părerea și unde începe insulta.

Eu sunt oricum sigură că mamele acestor potențial viitori fotbaliști sunt femei pe gustul acestui ‘domn’ sau nu au avut ocazia să-i cunoască ‘părerile’ de ‘profesionist’. P.S: Deviza domnului este, bineînțeles… ‘MINTE sănătoasă într-un corp sănătos’”, a mai scris Lora pe Facebook.

ADVERTISEMENT