Life

Lora se mărită! Cântăreața și Ionuț Ghenu se căsătoresc după șapte ani de relație: „E alesul”

Cântăreața Lora se mărită după șapte ani de relație cu iubitul său. Vedeta și Ionuț Ghenu voiau să facă nunta mai demult, dar pandemia i-a împiedicat.
31.03.2022 | 12:14
Lora se marita Cantareata si Ionut Ghenu se casatoresc dupa sapte ani de relatie E alesul
Lora se mărită! Cântăreața și Ionuț Ghenu se căsătoresc după șapte ani de relație. foto: colaj Fanatik / Facebook
ADVERTISEMENT

Lora a decis să se căsătorească cu iubitul ei. Anunțul a fost făcut de Horia Brenciu, pe pagina sa de Facebook. Artista va veni în cadrul podcastului său să dea mai multe detalii despre data și locație.

Lora și Ionuț Ghenu se căsătoresc după șapte ani de relație

Horia Brenciu a scris pe Facebook că artista și iubitul său au decis data la care vor deveni soț și soție. Cei doi vor fi invitați în podcastul său de luni, unde vor vorbi despre fericitul eveniment.

ADVERTISEMENT

„Nu am cum să vă spun asta, decât direct: Lora se mărită! Ionuț e alesul! Despre nuntă, locație, precum și despre formidabilele clipe din viața artistică palpitantă a Lorei, vom povesti luni, la LUCRURI SIMPLE! Pregătiți-vă pentru un bibelou de episod!”, a scris el, pe rețelelel de socializare.

Lora și Ionuț Ghenu sunt împreună de mai mulți ani: „Ne-am iubit și acceptat cu bune și rele”

Lora și Ionuț Ghenu au șapte ani de relație, iar acum au decis să facă pasul cel mare. De altfel, aceștia aveau în plan să se căsătorească mai demult, dar pandemia i-a oprit.

ADVERTISEMENT

,,Anul ăsta împlinim 7 ani de relație ,,non-stop.” (…) Ne-am iubit și acceptat cu bune și rele și am avut un scop comun. Cât veți avea un scop, un ideal comun, veți fi meniți să fiți împreună”, a scris vedeta pe rețelele de socializare.

Lora a mai vorbit despre nuntă și înainte, dar ea preciza că nu a stabilit încă o dată pentru aceasta. Fericirea lor nu depinde de o bucată de hârtie, a insistat artista.

ADVERTISEMENT

,,Nunta se va întâmpla cu siguranţă, însă nu am stabilit nici acum o dată. Este un eveniment frumos, dar nu unul care face diferenţa pentru noi.

Suntem la fel de fericiţi şi fără o hârtie care să ateste relaţia noastră, nu pe asta ne bazăm. Prin urmare, se va întâmpla la momentul potrivit, alături de oamenii dragi”, a mai precizat aceasta, conform OK Magazine.

ADVERTISEMENT
Tags: