News

Loredana, autoarea crimei din Mangalia, trecut întunecat: ”A crescut într-un mediu violent, fiind și abuzată”

Loredana, tânăra de 18 ani acuzată de crima din weekend de la Mangalia, are un trecut foarte întunecat. În ce mediul a crescut aceasta.
11.08.2023 | 19:29
Loredana autoarea crimei din Mangalia trecut intunecat A crescut intrun mediu violent fiind si abuzata
Loredana, ucigașa de la Mangalia, poveste de viață tristă. Ce trecut întunecat ascunde: ”Cuțitul nu îi era un obiect străin”. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Avocatul Cristian Ion, cel care a preluat cazul Loredanei, autoarea crimei de la Mangalia, face dezvăluiri despre trecutul întunecat al acesteia. Tânăra nu a avut deloc o copilărie ușoară. Unele incidente din sânul familiei se pare că au marcat-o destul de mult.

Loredana, ucigașa de la Mangalia, poveste de viață tristă. Ce trecut întunecat ascunde: ”Cuțitul nu îi era un obiect străin”

De duminică, atunci când a fost găsit trupul Alinei sub o bancă a unui parc din Mangalia, în spațiul public s-au vehiculat fel și fel de scenarii în legătură cu motivul crimei.

ADVERTISEMENT

Inițial, s-a spus că Loredana și-ar fi ucis colega de cameră fiind revoltată de faptul că aceasta își înșela iubitul. Rudele victimei au negat acest aspect. Recent, autoarea crimei a explicat, în fața procurorilor, ce a împins-o la gestul extrem.

Într-un moment de furie, întrucât Elena îmi răspundea evaziv, am început să tremur, am luat cuțitul care era pe un raft și inițial am ezitat, însă, după aceea, am înjunghiat-o. Eu nu am vrut să o omor, însa am avut un moment în care mi-am pierdut firea și am săvârșit această faptă”, a mărturisit Loredana.

ADVERTISEMENT

Vineri, 11 august, avocatul care a acceptat să preia cazul Loredanei, vine cu o serie de declarații care explică într-o bună măsură comportamentul suspectei. Din spusele acestuia, agresoarea are o poveste de viață foarte tristă.

Loredana a crescut într-un mediu violent, cu scandaluri și violențe în sânul familiei ei. Mai mult, ea ar fi fost abuzată chiar și în ultima perioadă, la locul de muncă.

ADVERTISEMENT

Revenind la copilăria Loredanei, Cristian Ion spune că arma crimei din weekend, cuțitul, nu îi este străină fetei. Când era mică, ea asista la momente teribile în sânul familiei, cu tatăl care era extrem de agresiv.

Când avea 9 ani, tatăl ei, pe fondul consumului de alcool, a sărit cu un cuțit la mama ei. Femeia era însărcinată în 5 luni. Fata, clienta mea, s-a interpus între mamă și tată și astfel nu s-a produs tragedia. Bătăile erau la ordinea zilei, iar cuțitul nu era obiect străin”, a spus, pentru Focus Press, avocatul Cristian Ion.

ADVERTISEMENT

Loredana, abuzată și la locul de muncă

Avocatul Loredanei dezvăluie că fata realizează ceea ce a făcut și regretă. ”Da, își dă seama ce a făcut, regretă. După părerea mea, este în stare de șoc”, a mai spus Cristian Ion.

Nici în prezent, suspecta de crimă nu a avut o viață liniștită. Ea ar fi fost abuzată chiar și în ultima perioadă, la locul de muncă. Se pare că toate acestea, cumulate, ar fi făcut-o să-și piardă cumpătul și să recurgă la gestul extrem.

ADVERTISEMENT
În Columbia toată lumea știe cine este soția lui Giovanni Becali. L-au eliberat...
În Columbia toată lumea știe cine este soția lui Giovanni Becali. L-au eliberat imediat dintr-o pușcărie din Bogota când au aflat cum o cheamă
Bază aeriană din Crimeea în flăcări după un atac cu rachete ATACMS VIDEO
Bază aeriană din Crimeea în flăcări după un atac cu rachete ATACMS VIDEO
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf...
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf în dormitorul matrimonial. Antrenorul a izbucnit în plâns când a aflat că este înșelat
O masă de aer rece deasupra României a readus iarna în unele zone....
O masă de aer rece deasupra României a readus iarna în unele zone. De când revine căldura
Un cunoscut milionar român a ajuns la sapă de lemn, la fel ca...
Un cunoscut milionar român a ajuns la sapă de lemn, la fel ca Irinel Columbeanu! Ce spune fiica lui: Vorbeşte cu extratereştrii
Minodora nu mai doarme cu soțul ei, după o căsnicie de 20 de...
Minodora nu mai doarme cu soțul ei, după o căsnicie de 20 de ani: "Tot am mai încercat, dar nu pot!"
O româncă, vedetă la cea mai mare televiziune din Italia după ce ar...
O româncă, vedetă la cea mai mare televiziune din Italia după ce ar fi sedus și înșelat un bătrân din Milano. Imagini incredibile cu femeia și jurnaliștii italieni
Simona Halep a vorbit despre relația cu Patrick Mouratoglou: Am avut încredere
Simona Halep a vorbit despre relația cu Patrick Mouratoglou: Am avut încredere
Iubitul Cristinei Cioran, ''show'' grotesc și clipe șocante în centrul Capitalei. Drogat, i-a...
Iubitul Cristinei Cioran, ''show'' grotesc și clipe șocante în centrul Capitalei. Drogat, i-a speriat pe trecători. Imagini cu un PUTERNIC IMPACT emoțional! VIDEO
Cuantumul despăgubirilor cerute de victimele lui Vlad Pascu în dosarul tragediei din 2...
Cuantumul despăgubirilor cerute de victimele lui Vlad Pascu în dosarul tragediei din 2 Mai: cel puțin 33 de milioane de euro. Cine va plăti
4 zodii dau lovitura la începutul verii. Din iunie, proiectele și dorințele lor...
4 zodii dau lovitura la începutul verii. Din iunie, proiectele și dorințele lor încep să se concretizeze