Life

Loredana Chivu, de urgență la spital, pe perfuzii. Ce afecțiune i-au depistat doctorii

18.10.2020 | 14:43
Loredana Chivu, de urgență la spital, pe perfuzii. Ce afecțiune i-au depistat doctorii
Loredana Chivu, de urgență la spital. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Loredana Chivu a ajuns de urgență la spital după ce s-a plâns de dureri acute în zona spatelui, iar medicii au pus-o imediat pe perfuzii.

Loredana Chivu, de urgență la spital. Are pietre la rinichi

Nu este prima oară când fosta asistentă a lui Dan Capatos are probleme de sănătate. În ultimii ani, vizitele ei la spital au fost tot mai dese, însă de data asta e vorba despre un alt necaz.

ADVERTISEMENT

Anunțul despre suferința ei a fost făcut chiar de divă, explicând cu ce simptome s-a confruntat și ce i-au făcut doctorii pentru a o pune pe picioare.

„Totul a început în urmă cu două zile când am simțit o puternică durere în spate, în dreapta, dar a fost ceva trecător, am luat un calmant și a trecut. Ieri, în timp ce mă aflam la coafor, a revenit durerea, mult mai puternică, de fapt, insuportabilă, și m-am speriat foarte rău, mi-am dat seama că am o problemă gravă și am luat hotărârea de a merge la urgență”, povestește vedeta de televiziune.

ADVERTISEMENT

„Acolo mi s-a dat și diagnosticul. Am pietre la rinichi și o piatră s-a deplasat din zona rinichiului și astfel mi-a provocat durerile acelea insuportabile care-mi tăiau respirația. Am ajuns acolo, au început toate investigațiile posibile, mi-au făcut toate perfuziile ca să mă lase durerea”, a completat Chivu la Antena Stars.

Vedeta a încercat să se sinucidă în 2018

Una dintre vizitele de acum mai bine de doi ani pe care a făcut fosta asistentă tv la spital a fost cauzată de o tentativă de sinucidere, acesta fiind cel mai dificil moment cu care aceasta s-a confruntat în ultima vreme.

Vedeta ar fi încercat să ia mai multe pastile de somnifere, iar starea ei s-a agravat și, în cele din urmă, a fost nevoie de intervenția medicilor.

ADVERTISEMENT

Pe lângă această tentativă de suicid, vedeta a ajuns de mai multe ori la urgențe din varii  motive, însă niciodată nu a primit un diagnostic atât de dur pe cum cele despre care vorbește acum, cele mai multe probleme anterioare fiind acuzate de tot felul de lipsuri de vitamine.

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri