Life

Loredana Chivu, imagine de milioane. Ce a postat blondina pe rețelele de socializare

29.12.2020 | 20:38
Loredana Chivu imagine de milioane Ce a postat blondina pe retelele de socializare
Loredana Chivu, imagine de milioane. Ce a postat blondina pe rețelele de socializare. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Loredana Chivu este cunoscută pentru luxul și opulența de care are parte, recent postând o imagine de milioane la propriu. Blondina le-a arătat tuturor fanilor săi ce a primit în luna cadourilor de la Moș Crăciun. 

Vedeta nu ratează nicio ocazie de a se lăuda cu darurile pe care le primește de la oamenii dragi, printre cadouri numărându-se buchete imense de flori, haine de firmă, dar și ceva bani. Fosta asistentă TV le-a arătat celor de pe Instagram cum a fost răsfățată de cei dragi.

ADVERTISEMENT

Modelul a fost cuminte perioada aceasta, dacă este să ne luăm după cadourile primite. Loredana Chivu s-a afișat în mediul online cu un teanc de bani, semn că unii prieteni au fost de părere că aceștia i-ar fi de folos mult mai mult decât accesoriile sau parfumurile.

Loredana Chivu, cadouri de mii de lei de la Moș Crăciun. Cum a fost răsfățată blondina

Frumoasa blondină a apreciat gestul apropiaților, postând pe rețelele de socializare o imagine cu suma de bani primită. Loredana Chivu a apărut cu mai multe bancnote de 500 de lei, teancul însumând aproximativ 2.500 de lei, o sumă deloc mică.

ADVERTISEMENT

Fosta asistentă TV și-a petrecut zilele de Crăciun așa cum îi place, afișând luxul de care se bucură indiferent de zi. Vedeta este una dintre divele showbiz-ului autohton care se bucură de fiecare clipă a vieții sale, dovadă fiind chiar imaginile din online.

Loredana Chivu, surprinsă cu cadouri de mii de lei
Loredana Chivu, cadouri și teancuri de bani de la Moș Crăciun. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

Nu de puține ori blondina a apărut în ținute de mii de euro sau la petreceri extravagante. Amintim aici una dintre ieșirile Loredanei Chivu , chiar în plină pandemie de coronavirus, unde s-a distrat alături de prietenele sale, printre acestea fiind și Ana Maria Mocanu.

ADVERTISEMENT

Cele două s-au distrat într-o mașină de lux cu băuturi fine și scumpe până în zori, muzica dată la maxim și atmosfera de club făcând deliciul tuturor. Petrecerea fetelor a atras toate privirile la momentul respectiv, chiar dacă petrecerile erau restricționate din cauza virusului din China.

Loredana Chivu se simte de minune în propria piele și apelează cu încredere la operații estetice. Și-a pus silicoane, acid hialuronic în buze și are fundul tunat și cu siguranță, nu se oprește aici. Fosta asistentă a lui Dan Capatos recunoaște că vrea să-și mai facă unele îmbunătățiri, de data aceasta la nivelul danturii.

ADVERTISEMENT

Tânăra arăta complet diferit față de când a apărut prima oară în spațiul public, devenind cunoscută pentru defilările de pe podiumul școlii de modelling care i-a aparținut lui Carmen Pleșea.

ADVERTISEMENT
Tags: