Life

Loredana Chivu mai are un pic și îi explodează implanturile mamare și fesiere! În ce hal poate să arate fosta asistentă tv – Foto

21.07.2020 | 17:18
Loredana Chivu mai are un pic si ii explodeaza implanturile mamare si fesiere In ce hal poate sa arate fosta asistenta tv  Foto
Loredana Chivu. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Loredana Chivu s-a tunat din cap până în picioare, însă rezultatul este cu mult peste așteptările fanilor, în ideea că vedeta pare că e la un mas să explodeze.

Mai exact, sânii și posteriorul blondei arată de parcă nu mai au mult și fac poc. Fosta asistentă se pozează provocator, însă imaginile sunt pur și simplu dezastruoase.

ADVERTISEMENT

Blonda nu mai seamănă deloc cu fata simplă de la țară din urmă cu 10 ani.

Loredana Chivu, blindată de silicoane

După modelul Ralucăi Podea și Bianca Drăgușanu, Loredana Chivu și-a tunat posterioru, iar sânii a ales să-i facă o mărime mult prea mare pentru silueta ei. Fosta asistentă a lui Capatos postează imagini de pe litoral, însă fotografiile o arată îmbrăcată sumar, cu trupul al vedere, la un pas să explodeze.

 

View this post on Instagram

 

💚😬😬☀️1 or 2?

A post shared by Loredana Chivu ♠️ (@loredanachivu_official) on


Implanturile fesiere și mamare pe care tânăra le-a pus sunt mult prea mari, însă blonda le evidențiază pentru a atrage atenția masculilor. Dansatoare de profesie, Loredana Chivu face furori prin cluburi cu ultimele dotări în materie de operații estetice.

ADVERTISEMENT

 

View this post on Instagram

 

♥️

A post shared by Loredana Chivu ♠️ (@loredanachivu_official) on


Nici la față blonda nu mai arată ca pe vremuri: și-a injectat acid hialuronic în buze, injecții cu botox, și-a tatuat sprâncenele și poartă mereu gene false. Evident, ea poartă unghiile foarte mari și ținute cu multe sclipici, dantelă sau foarte transparente.

O femeie i-a dat foc la mașină

Blonda a fost implicată într-un scandal, după ce i-a fost incendiată mașina.  Autoturismul Mercedes GLE Cooupe, în valoare de 90.000 de euro, a fost incendiat la Bizighești din cauza geloziei. Loredana Chivu a făcut plângere la Poliție, iar autoritățile au descoperit cine a fost persoana care a avariat mașina vedetei tv.

ADVERTISEMENT

„ În urma cercetărilor efectuate, la data de 9 mai, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vrancea au identificat o tânără de 25 de ani, din comuna Străoane, principala bănuită de săvârșirea infracțiunii de distrugere prin incendiere, faptă prev. și ped, de art. 253 alin.4 C. pen. În cauză s-a procedat la reținerea pentru 24 de ore a tinerei, aceasta fiind introdusă în Centrul de Reținere și Arest Preventiv Vrancea, iar ulterior Judecătoria Focșani a dispus față de tânăra de 25 de ani, măsura arestului la domiciliu”, au menționat autoritățile.