Life

Loredana Groza, atac neașteptat în finala X Factor România. Declarațiile care vor stârni reacții în lanț

18.12.2020 | 21:59
Loredana Groza atac neasteptat in finala X Factor Romania Declaratiile care vor starni reactii in lant
ADVERTISEMENT

Loredana Groza a pus degetul pe rană în marea finală a competiției X Factor România la momentul italiencei Sonia Mosca din echipa Deliei Matache.

Declarațiile cântăreței vor face cu siguranță ecou în contextul discuțiilor despre rasism din ultima vreme cauzate de anumite cuvinte folosite de un arbitru român la un meci internațional.

ADVERTISEMENT

Loredana a ținut să remarce faptul că în finala concursului muzical din România sunt o trupă din Italia și o cântăreață din aceeași țară, existând doar doi români care se bat pentru marele premiu de 100.000 de euro, cel din echipa ei, Adrian Petrache și Andrada Precup din echipa lui Ștefan Bănică Junior.

Loredana Groza: „Străinii nu sunt atât de primitori cu noi”

„Străinii nu sunt atât de primitori cu noi. Am ajuns în finală cu două nume din Italia și două din România. Ne dorim să nu fie ca la fotbal. A transmis mai multă emoție datorită faptului că a fost lângă tine”, a declarat ușor revoltată Loredana Groza după momentul susținut de italianca Sonia Mosca din echipa Deliei Matache.

ADVERTISEMENT

În finala competiției muzicale de la Antena 1 au ajuns, într-adevăr, 5 cântăreți italieni și doi români. Show-ul ajuns la cel de-al 9-lea sezon este unul din cele mai urmărite din România, iar ediția din acest an a revenit după o perioadă de absență destul de mare.

O finală de neuitat

Emisiunea a fost resuscitată de Antena 1 după audiențele slabe din sezonul al 8-lea, iar una din soluțiile la care au recurs producătorii a fost schimbarea membrilor juriului.

ADVERTISEMENT

Astfel că, Horia Brenciu și Carlas Dreams au fost înlocuiți în actualul sezon cu Loredana Groza și Florin Ristei, ex-câștigător al show-ului în echipa Deliei în urmă cu câțiva ani.

În marea finală au cântat 3 legende ale muzicii românești alături de concurenți. Monica Anghel a făcut duet cu Sonia Mosca, Adrian Daminescu a cântat cu Andrada Precup, iar Raluka i-a acompaniat pe italienii de la Super 4.

ADVERTISEMENT