Life

Loredana Groza, decolteu amețitor pe Instagram. Jurata X Factor a făcut furori cu poza asta

08.07.2020 | 16:24
Loredana Groza decolteu ametitor pe Instagram Jurata X Factor a facut furori cu poza asta
Cum arată fiica Loredanei la 22 de ani. Elena a moștenit-o pe artistă. Scrie poezii și îi seamănă leit
ADVERTISEMENT

Loredana Groza a postat pe Instagram o imagine în care apare cu decolteul la vedere. Cântăreața se poate lăuda cu fizicul ei, căci arată foarte bine chiar și la cei 50 de ani pe care îi are.

Ultima fotografie o arată pe vedeta TV la audițiile X Factor, unde a îmbrăcat o ținută cu vedere la trupul ei bine lucrat.

ADVERTISEMENT

Cântăreața este o persoană discretă în ceea ce privește viața personală, însă este foarte activă pe internet când vine vorba de cariera ei profesională.

Loredana Groza, decolteu amețitor

Vizibil schimbată, cu sprâncenele în tendințe, altă culoare la păr și o coafură care o avantajează, Loredana Groza a optat pentru o rochie cu strasuri și foarte decoltată, pentru audițiile show-ului de la Antenă.

ADVERTISEMENT

Jurata X Factor arată mai bine ca în tinerețe și susține că este sută la sută naturală, deși se vede cu ochiul liber că medicul estetician i-a îmbunătățit aspectul fizic, în special în zona feței, unde ridurile au dispărut ca prin minune.

Cel mai probabil, așa cum se întâmplă în cazul mai multor vedete, Loredana Groza a ales injecțiile botox, care i-au șters de pe față toate ridurile de expresie.

ADVERTISEMENT

De asemenea, artista pare că a umblat puțin și pe la buze, fiind mult mai bine conturate decât pre vremuri. Mulți spun că Loredana Groza are și implanturi mamare, însă diva nu a recunoscut niciodată acest lucru.

 

View this post on Instagram

 

❤️❤️Repost from @emauta using @RepostRegramApp – Today with the queen @loredanagroza YASSSS ? #gorgiesofemauta

A post shared by LOREDANA (@loredanagroza) on

Pentru a fi în trend cu restul vedetelor, diva a ales să fie aranjată de make-up artistul Ema Uta, la care apelează în frecvent cam toată crema showbiz-ului, printre care Delia și Antonia.

ADVERTISEMENT

A fost jurată Vocea României

După o colaborare de aproape 20 de ani, Loredana Groza a plecat din Pro TV și s-a dus tocmai în tabăra adversă, la Antena 1. Loredana Groza a fost jurat la Vocea României până 2017. Ea a plecat după cele 7 sezoane petrecute la cârma emisiunii.

Potrivit ultimelor informații apărute, vedeta a plecat din Pro TV după ce nu s-a mai înțeles la bani cu mai marii postului. Astfel, ea a primit o ofertă de nerefuzat de la Antena 1, post TV unde o să putem să o vedem din această toamnă.

Între timp, diva se ocupă și de concertele sale prin țară, mai ales că acum s-a dat liber la spectacole. Artista se numără printre cele mai longevive vedete din România care a rezistat pe piața muzicală din anii 80 până în prezent.

ADVERTISEMENT