Life

Loredana Groza explică scena în care apărea aproape goală, udă toată, ieșind din mare: ”Am spart niște tipare”

Loredana Groza va juca în noul serial produs de Antena 1, Camera 609! Vedeta a făcut dezvăluiri despre rol, și nu numai, pentru FANATIK.
23.08.2023 | 12:38
Loredana Groza explica scena in care aparea aproape goala uda toata iesind din mare Am spart niste tipare
Loredana Groza, cântăreață și actriță. Foto-montaj: FANATIK
ADVERTISEMENT

Loredana Groza revine în forță la una din iubirile ei mai vechi, actoria! O face într-o comedie romantică difuzată de Antena 1. Cântăreața a făcut câteva dezvăluiri în exclusivitate pentru FANATIK despre rolul pe care îl are în Camera 609. Producția e noul pariu al stației tv în lupta pentru audiențe. De asemenea, ne-a zis și cum vede azi toată controversa de acum mai mulți ani referitoare la apariția ei incitantă în filmul „A doua cădere a Constantinopolului”.

Loredana Groza, actriță la Antena 1! Ce rol va avea în Camera 609

Fresh, mereu energică și efervescentă, Loredana Groza a împărtășit, pentru FANATIK, câteva lucruri, detalii despre personajul pe care îl interpretează în comedia Camera 609: Lasă-mă, îmi place! Lori ne-a spus care sunt punctele în comun pe care le are cu personajul, dar și ce ne va surprinde la el.

ADVERTISEMENT

Vedeta a zis că a acceptat această provocare în primul rând pentru că se regăsește în rol. Și Felicia, femeia pe care o joacă, este cântăreață ca ea.

„Mă regăsesc în rol, cum să nu? Ea e artistă, e cântăreață, bine, nu mai cântă, s-a lăsat, dar ceea ce am eu în comun cu Felicia Soare, o fiică de o seamă cu fiica mea și chiar și seamănă. Nu știu cum de s-a potrivit atât de bine la casting. Țin minte când a fost castingul și a trebuit să dăm mai multe probe cu mai multe actrițe din prima am simțit-o pe ea, că ea e fata mea. A fost o chestie absolut organică.

ADVERTISEMENT

Am descoperit mai apoi că e o fată extrem de talentată. Nu e doar actriță e și dansatoare, polivalentă ca și mama ei. În film, personajele sunt într-o situație mai disperată în momentul în care începe serialul.

Trebuie să găsească niște soluții rapide la niște situații. Din cauza asta nu prea au scrupule. Sunt strânse cu ușa, dar lumea nu trebuie să știe în ce situație sunt ele mai ales din punct de vedere financiar. Așa că afișează o nonșalanță și o atitudine extrem de relaxantă când colo situația nu e tocmai așa”, a declarat Loredana Groza în exclusivitate pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

„Am avut o scenă foarte interesantă cu Mihai Călin”

Punctul forte al serialului în care Loredana Groza joacă alături de actori consacrați ai României, printre care se numără Emilia Popescu, Virginia Rogin și Mihai Călin, este umorul!

„E un serial plin de umor. Noi avem replici foarte hazoase, care îmi sunt pe plac. Îmi place ca oamenii să râdă. Să nu fie o dramă din aia totală. Serialul e împestrițat tot timpul cu replici hazlii și poante. Chiar ieri am avut o scenă cu Mihai Călin foarte interesantă! O să vedeți!”, ne-a spus Loredana Groza.

ADVERTISEMENT

Lori nu este la prima ei apariție ca actriță. În urmă cu aproape 30 de ani, artista a făcut furori, dar a provocat și stupoare prin faptul că și-a arătat nurii în filmul românesc „A doua cădere a Constantinopolului”. Loredana Groza ne-a mărturisit că nu au afectat-o remarcile de atunci. Dimpotrivă, se bucură că a pus și ea o cărămidă la deschiderea publicului către subiecte ce puteau rămâne veșnic tabu.

Pentru muziciană, a apărea într-o bluză albă, udă, care lasă la vedere niște sfârcuri nu e ceva scandalos. Ba mai mult, vedeta face o paralelă legat de pudibonderia unora cu faptul că bărbaților nu li se reproșează că își arată sfârcurile atunci când merg la plajă, de exemplu. Loredana a reușit să spargă niște tipare (totuși, vorbim de anul 1994, cel în care a apărut filmul) și de asta se simte mândră.

loredana groza
Loredana Groza a sucit mințile românilor cu trupul ei. Captură din A doua cădere a Constantinopolului

Loredana Groza a spart tiparele arătându-și nurii într-un film românesc de acum 30 de ani: „Pentru noi e scandalos, în schimb bărbații pot să își arate sfârcurile”

„Am spart niște tipare care acum par extrem de banale, știi? Ceea ce făceam noi în A doua cădere a Constantinopolului, când ieșeam cu o bluză albă, udă din apă pe un vapor… a ieșit scandal. Wow, ce se întâmplă, ce? Acum sunt mult mai explicite lucrurile astea.

Nu m-a afectat, din contră! Mi-am dat seama că oamenii trebuie să crească împreună cu noi. Toate mentalitățile astea retrograde vin dintr-o educație de un anumit fel. Gândește-te că venim dintr-o epocă extrem de gri. O epocă extrem de rigidă. Și, în plus, depinde și contextul. Vezi, Michelangelo făcea nuduri!

Nu avea nimeni de comentat nimic. Pentru noi e scandalos dacă se văd niște sfârcuri printr-un sutien, în schimb bărbații pot să-și arate sfârcurile! Sunt multe tabuuri încă în societatea noastră care nu-și mai au locul… Mai ales dacă aceste situații sunt cuprinse în ceva artistic. Dacă sunt lucruri forțate, cu siguranță se pot comenta. Se pot discuta. Dar atunci când e un act artistic, trebuie înțeles din toate unghiurile. Trebuie înțeles în primul rând mesajul transmis”, ne-a spus Loredana Groza despre apariția ei sexy din filmul românesc de acum 29 de ani.

Pe Loredana o veți putea revedea ca actriță, în rolul Feliciei Soare, începând de vineri, 25 august 2023, de la ora 20:30 în serialul Camera 609, la Antena 1!

ADVERTISEMENT