Life

Loredana Groza, look nou în maneaua pe care a scos-o alături de Costi Ioniță, Vali Vijelie, Jador și alți artiști. Video

Loredana Groza vrea din nou în top. A lansat o nouă manea, "Trup și suflet", alături de mai mulți cântăreți.
23.06.2021 | 17:05
Loredana Groza look nou in maneaua pe care a scoso alaturi de Costi Ionita Vali Vijelie Jador si alti artisti Video
Loredana Groza, look nou în maneaua pe care a scos-o alături de Costi Ioniță, Vali Vijelie, Jador și alți artiști. Video. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

Loredana Groza nu a ținut cont de critici și a lansat o nouă manea. Pentru această melodie, cântăreața a colaborat cu artiști foarte cunoscuți. Jador,  Jean de la Craiova, Nicu Paleru, Adi de la Vâlcea, Baboiash, Ștefan de la Bărbulești, Vali Vilejie și Costi Ioniță.

Așa cum era de așteptat, Loredana Groza este în centrul atenției, iar cei 8 bărbați roiesc în jurul ei. În urmă cu două luni, jurata de la X Factor a lansat piesa “Fericire” alături de mai mulți maneliști cunoscuți. După apariția noului videoclip au fost foarte mulți cei care au criticat-o dur pe divă.

ADVERTISEMENT

Loredana Groza, look nou în maneaua pe care a scos-o

Loredana Groza pare că a găsit rețeta succesului. De-a lungul timpului a cântat piese de mai multe genuri, iar acum s-a oprit la manele. Deja a lansat a doua piesă, “Trup și suflet”,  în colaborate cu 8 cântăreți Jador,  Jean de la Craiova, Nicu Paleru, Adi de la Vâlcea, Baboiash, Ștefan de la Bărbulești, Vali Vilejie și Costi Ioniță.

Pentru a atrage toate privirile, Loredana Groza a decis să adopte un look cu totul special. Aceasta a purtat o rochie neagră cu foarte multe accesorii. De asemenea s-a împodobit și cu mai multe bijuterii scumpe. Așa cu era de așteptat, o parte dintre fani au lăudat-o. Alții sunt însă nemulțumiți de ultimele apariții ale divei.

ADVERTISEMENT

“Același ritm ca si precedenta melodie + secvențe din melodia lui Jador, se vede clar ca exista o lipsa de idei, degeaba pui să cânte toate legendele”, a scris un internaut.

“LorEdana era pe post de mascota sau cum ca n-am înțeles?”, a fost un alt comentariu.

“N-a mai fost loc in titlu, ca mai cântau 10 – 15 inși”, a scris un fan.

În luna aprilie, Loredana Groza lansa o altă piesă

În urmă cu două luni, jurata de la X Factor lansa piesa “Fericire” în colaborate cu mai mulți cântăreți de manele. Cu o parte dintre aceștia a colaborat și la noua piesă. Chiar dacă a fost criticată de mulți, melodia a făcut înconjurul internetului. Atunci, în doar 24 de ore, piesa a ajuns pe locul 8 la nivel mondial.

ADVERTISEMENT

Acum, piesa, intitulată “Suflet și Trup” a adunat într-o oră de la lansarea pe Youtube 22.000 de vizualizări.