Life

Loredana Groza, mesaj emoționant după moartea lui Toto Cutugno: „Suntem mai singuri fără tine”

Loredana Groza a transmis un mesaj emoționant după moartea lui Toto Cutugno. Ce a spus artista care l-a și cunoscut pe cântăreț.
23.08.2023 | 15:05
Loredana Groza mesaj emotionant dupa moartea lui Toto Cutugno Suntem mai singuri fara tine
Loredana Groza, mesaj după moartea lui Toto Cutugno. Foto Youtube
ADVERTISEMENT

Loredana Groza a transmis un mesaj emoționant după moartea lui Toto Cutugno. Artista a spus că suntem mai singuri pe lume fără cântărețul celebru.

Loredana Groza, mesaj după moartea lui Toto Cutugno

Toto Cutugno a murit la 80 de ani, lăsând în doliu o mulțime de fani. Printre ei era și Loredana Groza, care nu numai că l-a cunoscut pe artist, dar a și cântat alături de el.

ADVERTISEMENT

Vedeta de la noi din țară a avut numai cuvinte bune de spus despre Toto Cutugno, numindu-l un artist sensibil și unul dintre cei mai mari cantautori din lume.

„Italia e în doliu, ”Un italiano vero” a plecat dintre noi… unul dintre cei mari cantautori italieni și universali… Un artist sensibil și generos, care a lăsat în urma sa cântece nemuritoare”, a scris Loredana Groza.

ADVERTISEMENT

Unde l-a întâlnit Loredana Groza pe Toto Cutugno

Loredana Groza l-a cunoscut pe Toto Cutugno acum mulți ani, în 1993. Cei doi s-au văzut ultima dată în 2016, la un restauranr din București și chiar au cântat împreună.

Vedeta chiar spune că lumea este mai singură fără Toto, spunând și că îi va fi dor de acesta.

ADVERTISEMENT

„Am avut șansa să-l întâlnesc prima oară pe scena Festivalului de la Brașov în 1993 și ultima oară pe 11 martie 2016 în București, într-un restaurant în care luam cina, Am cântat ad hoc Lasciate mi cantare, cântec pe care l-am ascultat prima dată în copilărie, la radioul bunicii mele într-o dimineață la Caruselul melodiilor.

Suntem mai singuri fără tine Toto! Mi mancherai! Grazie per la tua incredibile tenerezza! Adio, Toto!”,  a transmis Loredana Groza, pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT


Toto Cutugno a încetat din viață la spital, la vârsta de 80 de ani. Avea probleme de sănătate ce i-au dat bătăi mult timp și care până la urmă l-au biruit. El s-a stins la un spital din Milano, “după o îndelungată suferinţă, care s-a agravat în ultimele luni”.

ADVERTISEMENT