Life

Loredana Groza, motivul din spatele aparițiilor sale nud. Câți bani a încasat artista pentru a se afișa fără haine

Loredana Groza, fotografiată fără haine în curtea unei biserici. Câți bani a primit artista pentru ședința foto extrem de îndrăzneață
25.12.2023 | 21:56
Loredana Groza motivul din spatele aparitiilor sale nud Cati bani a incasat artista pentru a se afisa fara haine
Loredana Groza a pozat fără haine în curtea unei biserici. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Loredana Groza este, fără doar și poate, una dintre cele mai excentrice și mai nonconformiste artiste din România. De-a lungul timpului, vedeta a fost pusă la zid din cauza stilului ei, dar se pare că nimic și nimic nu a afectat-o, vreodată.

Loredana Groza a rupt gura târgului cu pictorialul incendiar din revista dedicată bărbaților

Loredana Groza este definiția artistului complet. Vedeta a înțeles că, dincolo de voce, un artist trebuie să aibă și o imagine puternică. Drept dovadă, peste tot pe unde merge, Lori, așa cum îi spun prietenii, atrage toate privirile.

ADVERTISEMENT

Loredana Groza nu a adoptat stilul excentric de ieri, de azi. Încă de la începuturile carierei sale, artista s-a remarcat prin felul ei de a fi, fără inhibiții. Și, poate că mulți nu își mai amintesc, dar Loredana a fost printre primele vedete de la noi care a pozat nud.

La începutul anilor 2000, Loredana Groza a rupt orice barieră a concepțiilor pe care le aveau românii la acea vreme. Artista a pozat nud în cea mai cunoscută revistă pentru bărbați. Despre coperta și pictorialul acelui număr se mai vorbește și azi.

ADVERTISEMENT

Celor de la Playboy le-a luat jumătate de an pentru a o convinge pe Loredana să renunțe la haine. Artista a vrut să se asigure că discută pe îndelete toți termenii și că ședința foto are loc așa cum trebuie.

Câți bani a primit artista pentru a renunța la haine

Loredana își amintește că a fost pozată nud imediat după ce a născut. Deși a acceptat cu greu propunerea, apariția în revista Playboy a reprezentat un nou pas în evoluția sa.

ADVERTISEMENT

Numărul cu Loredana Groza s-a vândut ca pâinea caldă. Peste 143.000 de exemplare și sute de mii de ochi care au admirat-o pe artistă în toată splendoarea ei. Pentru că a fost vorba de un nume atât de sonor precum al ei, remunerația a fost una pe măsură.

Loredana a primit 13.000 de euro pentru a realiza pictorialul nud în curtea unei biserici din Grecia. Artista a acceptat să pozeze fără inhibiții datorită mai multor motive, toate fiind în beneficiul femeilor.

ADVERTISEMENT

Vedeta a vrut să demonstreze tuturor că poți fi atrăgătoare și că poți avea încredere în tine și după ce naști. Ședința foto din Santorini a avut mai mult o tentă artistică, decât una obscenă, după cum a declarat și Loredana în podcastul lui Mihai Morar.

”Da, a fost greu. Doar că ceea ce m-a convins a fost faptul că tocmai ce născusem, atunci s-a întâmplat să accept. Începusem să observ în societatea din România că dacă ai născut, dacă ai trecut de 30 de ani, gata, ești bătrână.”, a spus artista în cadrul podcastului menționat.

ADVERTISEMENT