Life

Loredana Groza, primele declarații despre divorțul de Andrei Boncea: “Eu știu care e adevărul meu”

Loredana Groza a făcut primele declarații în legătură cu divorțul de Andrei Boncea. Cântăreața a spus cum stau, de fapt, lucrurile.
22.12.2023 | 23:55
Loredana Groza primele declaratii despre divortul de Andrei Boncea Eu stiu care e adevarul meu
Ce a spus Loredana Groza despre divorțul de Andrei Boncea. Sursa foto: Captură YouTube, Facebook/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Loredana Groza a vorbit, în premieră, despre divorțul de Andrei Boncea. Au existat mai multe speculații cu privire la acest subiect, însă artista a păstrat discreția.

Loredana Groza a făcut declarații despre divorțul de Andrei Boncea

Deși este o artistă cunoscută în România de peste 30 de ani, Loredana Groza a fost întotdeauna discretă atunci când a venit vorba despre viața personală.

ADVERTISEMENT

În 1998, cântăreața s-a căsătorit cu Andrei Boncea, alături de care are o fiică, Elena, în vârstă de 25 de ani. În ultimii ani, în spațiul public au apărut speculații cu privire la divorțul dintre solistă și bărbatul cu care e căsătorită de mai bine de două decenii.

Artista nu a mai fost văzută cu verigheta pe deget și nici nu a mai apărut alături de Andrei Boncea. Totodată, nu a făcut declarații despre o posibilă despărțire.

ADVERTISEMENT

În schimb, Vasile Groza, tatăl vedetei, a spus, la începutul anului, că fiica sa și Andrei Boncea nu mai formează un cuplu. Loredana Groza nu a avut, însă, nicio reacție pe această temă.

Cu toate că s-a scris despre divorțul ei de Andrei Boncea, Loredana Groza a spus că ea știe care este adevărul și că nu va oferi mai multe detalii despre acest aspect din viața ei.

ADVERTISEMENT

“La mine nu a ajuns știrea divorțului, nu cred că e atât de accesată. Eu știu care e adevărul meu și atunci când știu care e adevărul meu, orice spun alții care n-are legătură cu adevărul acesta nu îmi pasă. 

E ușor să arunci cu noroi, e ușor să jignești, e ușor să faci rău. Nu dau replică, de ce să-mi consum energia? Lasă lumea să vorbească!”, a spus artista în cadrul podcastului găzduit de Mihai Morar, Fain & Simplu.

ADVERTISEMENT

Loredana Groza: “Asta e problema în ziua de azi”

Loredana Groza a spus că multe persoane, printre care și apropiații, i-au spus că își va distruge cariera. Artista își asumă totul și crede că toată lumea ar trebui să facă același lucru.

De asemenea, artista le-a dat oamenilor un sfat foarte important. Mai exact, cântăreața a spus că toți trebuie să fie responsabili pentru ei și să nu dea vina pe alții.

“Mulți mi-au zis că sunt nebună, ce o să fac? Ce o să zică lumea? Că o să-mi distrug cariera, chiar și cei apropiați mi-au zis. Îmi asum această răspundere și cred că dacă toată lumea și-ar asuma răspunderea și n-ar da vina pe alții pentru eșecul pe care îl au uneori în viață, ar fi mult mai bine.

Asta e problema în ziua de azi, lumea nu mai este responsabilă. Dacă e să dau un sfat oamenilor, este să fie responsabili pentru tot”, a mai spus Loredana.

ADVERTISEMENT