Life

Loredana Groza, noul jurat X Factor! Au început deja înscrierile pentru sezonul 9

13.06.2020 | 20:53
Loredana Groza noul jurat X Factor Au inceput deja inscrierile pentru sezonul 9
ADVERTISEMENT

După un an de pauză, chiar și cei mai optimiști dintre fanii X Factor își pierduseră speranța că show-ul lor preferat va mai reveni cu un nou sezon, în condițiile în care Antena 1 îl anulase din cauza audiențelor sub așteptări.

Ei bine, până la urmă, mai-marii postului din trustul Intact au fost înduplecați să-i mai dea o șansă, așa că tinerii talentați și dornici să demonstreze că au toate calitățile necesare pentru a cuceri scena și a pleca acasă cu marele premiu sunt invitați să se înscrie.

ADVERTISEMENT

Loredana se alătură juriului X Factor pentru noul sezon care va avea premiera în toamnă

Și pentru că Horia Brenciu a părăsit emisiunea pentru a se întoarce la „prima sa dragoste”, Vocea României, producătorii X Factor s-au văzut să se reorienteze, iar noul jurat vine chiar din „curtea” rivalilor de la Pro TV.

Potrivit unor surse citate de click.ro, Loredana Groza și-ar fi dat deja acordul să facă parte din sezonul cu numărul 9, astfel că ne așteaptă o competiție pe cinste. Rămâne de văzut dacă Delia, Ștefan Bănică și Carla’s Dreams vor continua în noul sezon ce urmează să-și facă loc în grila de toamnă sau vor apărea și alte schimbări spectaculoase. Trebuie spus că îndrăgita artistă nu se află la prima experiență în Intact, fiind deja cooptată în echipa show-ului Next Star.

ADVERTISEMENT

Suma colosală cu care Loredana Groza a fost convinsă să pozeze goală

În noiembrie 2000, revista Playboy aniversa un an de existență pe piața românească și marca acest eveniment printr-un pictorial de senzație cu nimeni alta decât Loredana Groza, posesoarea unei voci cameleonice cu care cucerea încă de la o vârstă fragedă marile scene ale țării, precum și a unui trup de invidiat.

Chiar dacă era lipsită de inhibiții și aborda cu mare ușurință cele mai sensibile subiecte, îndrăgita artistă nu se lăsa convinsă cu una, cu două să își etaleze formele voluptoase în paginile celebrei reviste pentru bărbați.

ADVERTISEMENT

Până la urmă, Lori a acceptat să pozeze goală, însă imaginile aveau să-i coste scump pe cei de la Playboy. 12.000 de euro a primit jurata de la Next Star pentru a accepta să se lase răsfățată de obiectivul aparatului de fotografiat.

Deși suma este amețitoare, nu poate rivaliza cu cea încasată de Andreea Antonescu pentru celebrele fotografii nud, susține Dan Capatos, care dezvăluie astfel secrete ținute ascunse vreme de 20 de ani. „30.000 de euro Andreea Antonescu. A avut cel mai mare onorariu.

ADVERTISEMENT

Loredana Groza a luat 12.000. Noi aveam un sondaj prin care îi rugam pe cititori să ne spună pe cine vor să vadă pe copertă: Mihaela Rădulescu, Andreea Marin, Andreea Raicu, Monica Bârlădeanu şi Andreea Esca”, a declarat îndrăgitul realizator TV.

ADVERTISEMENT