Fotbal intern

Lorena Balaci vrea să fie preşedinte la Universitatea Craiova: “În memoria tatălui meu”

10.11.2018 | 14:47
Lorena Balaci vrea sa fie presedinte la Universitatea Craiova In memoria tatalui meu

Lorena Balaci a declarat că vrea să fie numită preşedinte la Universitatea Craiova în memoria tatălui, Ilie Balaci, care a făcut perfromanţă în tricoul oltenilor. “Minunea Blondă”, care adora Craiova şi era iubit în aceeaşi măsură de olteni, a murit pe 21 octombrie, după ce a suferit un infarct. În aceeaşi zi, Craiova câştiga pentru prima dată în faţa FCSB-ului după 16 ani de zile.

Lorena, fiica lui Ilie Balaci, a vorbit după meciul ceor de la Craiova cu Sepsi despre jucătorul preferat de tatăl său, Alexandru Mitriţă: “I-am spus şi lui, şi la înmormântarea lui tata, că tata a ţinut foarte mult la el şi în continuare ţine la el, că mie nu îmi place să vorbesc de tata la timpul trecut. Mitriţă este unul dintre copiii tatălui meu, este unul dintre fraţii mei. Cred că ăsta ar trebui să fie motto-ul oricărui fotbalist. Exact cum a spus tata, distrează-te pe teren!

Lorena Balaci vrea să fie preşedinte la Universitatea Craiova

Ce poate fi mai frumos decât să dai totul din tine pentru meseria pe care ţi-ai ales-o. Îmi doresc foarte mult pentru ei, şi pentru tata un titlu”, a declarat Lorena Balaci, citată de Telekon Sport.

Aceasta a mai spus şi că şi-ar dori foarte mult ca pe viitor să primească un post în conducerea clubului în memoria tatălui său: “Îmi doresc pentru memoria tatălui meu ca odată locul meu să fie în fotoliul de preşedinte al Universităţii Craiova”. 

Sicriul cu trupului neînsufleţit al fotbalistului Ilie Balaci este adus pe terenul Stadionului Ion Oblemenco din Craiova, luni, 22 octombrie 2018.
Sicriul cu trupului neînsufleţit al fotbalistului Ilie Balaci este adus pe terenul Stadionului Ion Oblemenco

După ce şi-a înmormântat tatăl, Lorena Balaci şi-a făcut un tatuaj pentru a-i cinsti memoria lui Ilie Balaci: “Tati…de la 8 la infinit” este tatuajul şi totodată mesajul cu care fanii Craiovei au apărut în tribune la meciul cu FCSB, câştigat pe Stadionul “Ion Oblemenco”, din Liga 1 Betano.