Life

Lorena, declarații șoc despre sora sa, Lidia Buble. Cum era să-și piardă viața din cauza cântăreței

24.11.2020 | 19:44
Lorena declaratii soc despre sora sa Lidia Buble Cum era sasi piarda viata din cauza cantaretei
Lorena Buble, la un pas să își piardă viața din cauza surorii ei. Ce a spus aceasta despre Lidia Buble. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Lidia Buble are o relație foarte strânsă cu sora ei mai mică, Lorena Buble, însă puține persoane știu întâmplarea care a avut loc în urmă cu 18 ani și din cauza căreia micuța s-a aflat la un pas de moarte.

Familia Lidiei Buble este foarte numeroasă, cântăreața având 10 frați și surori. Lorena Buble este mezina familiei, care are o legătură puternică și specială cu celebra ei soră.

ADVERTISEMENT

Recent, Lorena le-a povestit urmăritorilor ei de pe rețelele de socializare o întâmplare mai puțin plăcută, când a fost la un pas să își piardă viața chiar din cauza surorii sale, Lidia Buble.

Lorena Buble, mărturisiri uimitoare despre Lidia Buble. Mezina familiei a fost la un pas să își piardă viața din cauza cântăreței

Prin intermediul unor filmulețe postate la Instastory, Lorena Buble le-a povestit internauților că, pentru că mama ei avusese deja prea multe sarcini, medicii au sfătuit-o să facă avort când a rămas însărcinată cu ea.

ADVERTISEMENT

Conform doctorilor, mama acesteia risca să își pună viața în pericol, iar bebelușul era posibil să aibă probleme, dar, cu toate acestea, mama ei a decis să ducă sarcina până la capăt, iar fetitța a venit pe lume perfect sănătoasă.

,,Mami a încercat să mai aibă încă doi copii înaintea mea, dar a pierdut acele două sarcini, de asta e diferență mai mare de vârstă intre mine și Diana, iar după două pierderi m-a avut pe mine. Medicul i-a spus că a avut prea multe sarcini: Doamnă Buble, dacă păstrați sarcina, o să muriți ori dumneavoastră, ori copilul”. Eu trebuia să ies oricum cu un handicap. Copilul va avea o viață foarte chinuită, dumneavoastră la fel, faceți avort, și mami a refuzat. I-a zis: Domnule doctor, dacă Dumneze vrea să-i dea o viață să i-o dea, dacă nu să i-o ia, dar eu nu fac așa ceva. A spus că deși putea să moară la naștere și copiii ei să rămână fără mamă, ea a ales să mă păstreze. S-a dus acasă și i-a povestit și lui tati și au fosst foarte triști. S-au rugat foarte mult pentru mine. (…)Am fost foarte sănătoasă la naștere. Am avut 4,5 kilograme. Bebe boss pe salon. Nimic din ce a spus medicul nu s-a întâmplat. Nimic, nimic. Nu am niciun handicap. Sunt foarte sănătoasă”, a povestit Lorena.

ADVERTISEMENT

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Buble Lorena🌙 (@buble.lorena)

Însă, la numai două săptămâni de la naștere, Lorena era să-și piardă viața din cauza Lidiei Buble. În urmă cu 18 ani, familia Buble a tras o sperietură groaznică, după ce cântăreața a scăpat-o din brațe și a căzut cu capul pe gresie.

,,Lidia m-a scapăt din brațe la două săptămâni de când m-am născut – am avut fisură pe craniu, de la bărbie până la ceafă. Foarte grav, mi-am spart capul, doctorii nu mi-au dat șanse multe să trăiesc. Vă imaginați copil de două săptămâni aruncat pe gresie, sora mea mă arunca în sus și mă prindea. La un moment dat nu m-a mai prins. Frații mei s-au adunat toți și s-au rugat pentru mine foarte mult. După ce s-au rugat toți pentru mine, fisura nu mai exista. Era atât de gravă fisura, nu mai aveam mult de trăit, iar după ce s-au rugat fisura a dispărut”, a adăugat aceasta.

ADVERTISEMENT