Fotbal intern

Lotul FCSB-ului, de două ori mai valoros decât al lui Dinamo. Dennis Man e cel mai bine cotat jucător

02.10.2019 | 17:16
Lotul FCSBului de doua ori mai valoros decat al lui Dinamo Dennis Man e cel mai bine cotat jucator
ADVERTISEMENT

Derby-ul dintre FCSB și Dinamo se va juca sâmbătă de la ora 20:30 pe „National Arena”. Lotul vicecampioanei României este de două ori mai valoros decât cel al rivalilor, însă ca în orice derby, cifrele nu vor conta prea mult. În ultima partidă jucată între cele două, scorul a fost 1-1, iar vicecampioana României a jucat cu un om în minus din minutul 57, atunci când Harlem Gnohere a fost eliminat.

Lotul FCSB-ului, dublu față de cel al lui Dinamo

Chiar dacă FCSB a avut un lot mai valoros în ultimii ani față de Dinamo, vicecampioana României a reușit să câștige doar o dată în ultimele 5 partide. Ambele formații au început mai slab sezonul și au au ajuns pe rând pe ultimul loc din clasament. Între timp, atât FCSB cât și Dinamo au revenit și au făcut uitat debutul slab de sezon pe care l-au avut. Cu toate că cifrele nu vorbesc pe teren, este adevărat că lotul FCSB-ului este dublu față de cel al lui Dinamo.

ADVERTISEMENT

Valoarea lotul FCSB vs. lotul lui Dinamo:

  • FCSB: 38.650.000 de euro, conform transfermarkt.com
  • Cel mai bine cotat fotbalist de la FCSB: Dennis Man – 5.500.000 de euro, conform transfermarkt.com
  • Dinamo: 15.280.000 de euro, conform transfermarkt.com
  • Cel mai bine cotat fotbalist de la Dinamo: Filip Mrzljak – 1.200.000 de euro, conform transfermarkt.com
Dennis Man, cel mai valoros jucător din derby-ul FCSB - Dinamo. Sursă foto: sportpictures.eu
Dennis Man, cel mai valoros jucător din derby-ul FCSB – Dinamo. Sursă foto: sportpictures.eu

Războiul declarațiilor a început

Daniel Popa atacantul lui Dinamo a declarat că nici pentru un salariu triplu nu ar merge să joace la FCSB: „Nu m-aș duce niciodată la FCSB, nici pentru un salariu triplu! Sunt de copil dinamovist, am crescut cu acest spirit al “câinilor roșii”, îmi place să joc pentru suporterii noștri minunați. Iar când o să mă las de fotbal, o să fiu în galeria lui Dinamo meci de meci”.

ADVERTISEMENT
Daniel Popa, atacantul lui Dinamo. Sursă foto: sportpictures.eu
Daniel Popa, atacantul lui Dinamo. Sursă foto: sportpictures.eu

Narcis Răducan, directorul sportiv al vicecampioanei României i-a înțepat pe dinamoviști și le-a transmis că are câteva vești proaste pentru ei: „Avem și noi vești rele pentru ei. Au revenit jucători, Dennis Man a revenit cu gol, Moruțan a revenit cu gol, Manea a debutat. Nu construim acest meci pe frici și teamă. Eu cred că suntem superiori. Eu îi văd foarte bine pe jucătorii noștri acum, la fel și pe antrenor”.

„Am văzut o ştire, apropo de pregătirea următoarei partide. Florin Prunea: ‘jucăm împotriva tuturor, suntem cea mai dezavantajată echipă din campionat’. E declaraţia lui. Da, apropo de pregătirea jocurilor. Păi, cum să nu? E un băiat inteligent care, la finalul partidei, se gândește la următoarea”, a avertizat Narcis Răducan.

ADVERTISEMENT
  • 9 este locul pe care FCSB îl ocupă în campionat
  • 10 este locul pe care îl ocupă Dinamo în campionat