Sport

Louis Munteanu, avertisment pentru FCSB înainte de meciul cu Farul: „În play-off joc mai bine”

Louis Munteanu le-a pus gând rău celor de la FCSB înainte de meciul direct. Atacantul campioanei Farul este încrezător că va putea să marcheze în poarta „roș-albaștrilor”.
31.03.2024 | 17:22
Louis Munteanu avertisment pentru FCSB inainte de meciul cu Farul In playoff joc mai bine
Louis Munteanu a avut un discurs încrezător înaintea derby-ului Farul - FCSB. Foto: sport.pictures.eu.
ADVERTISEMENT

Farul le poate egala pe CFR Cluj și Rapid în clasament cu o victorie împotriva liderului FCSB, duminică, 31 martie, ora 21:00, în a doua etapă din play-off-ul SuperLigii. Louis Munteanu a prefațat derby-ul contra „roș-albaștrilor” și speră să continue forma bună pe care o traversează și contra echipei lui Charalambous.

Louis Munteanu, semnal de alarmă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul: „În play-off joc mai bine”

Louis Munteanu a început excelent play-off-ul. Atacantul împrumutat de Farul de la Fiorentina a reușit o „dublă” în derby-ul câștigat de Farul cu Rapid, scor 2-1, în prima etapă din play-off. Dorit de Rapid și FCSB, Louis Munteanu speră să continue forma bună și contra „roș-albaștrilor”, duminică seară, la Ovidiu.

ADVERTISEMENT

“Am jucat foarte bine cu Rapidul și sper să am și la această partidă aceeași evoluție. Nu contează dacă voi marca, vreau doar să-mi ajut echipa și să luăm cele trei puncte.

Se pare că în play-of joc mai bine. Mă bucur că am început așa această fază a campionatului și sper să continui pe această linie”, a declarat Louis Munteanu, la conferința de presă premergătoare derby-ului Farul – FCSB.

ADVERTISEMENT

Constantin Grameni, încrezător înainte de Farul – FCSB: „Știm cum să-i batem”

Un alt jucător prolific din lotul lui Gică Hagi la Farul, Constantin Grameni, a prefațat derby-ul cu FCSB. „Magicianul” de la malul Mării Negre știe cum campioana României poate învinge liderul FCSB. Grameni a recunoscut că aștepta cu nerăbdare duelul contra „roș-albaștrilor”.

“Nu are cum să fie altfel decât un meci foarte greu, dar e genul de partidă pe care noi, jucătorii, o așteptăm de când a început turneul play-off. Întâlnim liderul, o echipă extrem de bun, dar am demonstrat și la ultimul meci cu FCSB, de la București, și în anii anteriori, că știm cum să-i batem.

ADVERTISEMENT

Avem o echipă destul de bună și vom da totul pentru a câștiga, în fața suporterilor”, a spus și Constantin Grameni. FCSB a câștigat meciul tur din sezonul regulat cu Farul, scor 1-0 la Ovidiu. La returul de la București, cele două rivale au remizat, scor 1-1.

Iosif Rotariu ține cu Farul la derby-ul cu FCSB: „Vreau să câștige Hagi”

Iosif Rotariu are o favorită la derby-ul Farul – FCSB. Fostul internațional consideră că echipa lui Gică Hagi pornește cu anumite avantaje în duelul de foc de la Ovidiu. Farul a arătat în ultimele meciuri că e o echipă cu aspirații mari și se bazează pe mai mulți fotbaliști care pot face diferența în momentele grele, prin ultima pasă, prin lovituri libere, prin șuturi de la distanță.

ADVERTISEMENT

E un avantaj și că joacă pe teren propriu. La FCSB nu m-a impresionat cineva în mod special în acest an. Îmi doresc să câștige Farul și poate să o facă.

La cum joacă acum, au încredere în ei, e fosta campioană, Farul e favorită. Eu țin cu Farul. Țin cu Gică Hagi, vreau să câștige”, a declarat Iosif Rotariu, potrivit sport.ro.

ADVERTISEMENT
Tags: