Sport

Gică Hagi, planuri mari la Farul – FCSB: “Dacă îi batem, ne gândim la mai mult de locul 3!”

Gică Hagi, antrenorul celor de la Farul Constanța, a declarat înaintea partidei cu FCSB că are încredere totală în proprii jucători.
30.03.2024 | 16:50
Gica Hagi planuri mari la Farul  FCSB Daca ii batem ne gandim la mai mult de locul 3
Gică Hagi, încredere totală în proprii jucători înainte de Farul - FCSB: „O facem un meci foarte bun” . Sursa foto: Sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Partida dintre Farul Constanța și FCSB este atracția etapei a doua a play-off-ul Superligii. Campioana „en-titre” înfruntă echipa de pe locul 1 și echipa care are prima șansă la câștigarea campionatului.

Gică Hagi are încredere totală în propria echipă: „O să facem un meci foarte bun”

La conferința premergătoarea meciului Farul Constanța – FCSB, Gică Hagi a declarat că are încredere în proprii jucători și se așteaptă ca echipa antrenată de el să facă un joc cât mai bun.

ADVERTISEMENT

„Preocuparea mea cea mai mare e să strângem rândurile, pentru că am avut foarte mulţi jucători plecaţi la lot. Un meci greu, acasă, este un play-off aşa cum a fost şi prima etapă. Toate echipele sunt bune, noi trebuie să facem un meci complet.

Mesajul e să fim noi şi să încercăm să facem fotbalul nostru. Singurul scop pe care îl ai e să câştigi meciul şi să marchezi. Cred că o să facem un meci foarte bun şi să ne aducă victoria, să ne dea speranţe pentru viitor.

ADVERTISEMENT

Pentru noi doar cele 3 puncte contează şi trebuie să facem orice pentru victorie. Doar asta contează. În meciul cu Rapid, Farul a făcut un meci complet, atât defensiv şi ofensiv. Am jucat fotbalul nostru. Am arătat foarte bine pe ambele faze. Întâlnim echipa care este pe primul loc, cu jucători de calitate.

Ca să îți doreşti mai mult de locul 3 trebuie să câştigi meciul de mâine ca să ne gândim la mai multe după aceea. Vrem victoria. Contra FCSB-ului trebuie să faci un meci mare. În zona lui Florinel trebuie să fie jucători de calitate, cine va fi acolo trebuie să fie foarte bun”, a spus Gică Hagi.

ADVERTISEMENT

Gică Hagi, nu a mai rezistat și a răbufnit la adresa criticilor: „Nu am dat jucători la Real Madrid sau Barcelona. Să mă scuzaţi”

Fostul mare fotbalist al Barcelonei și al lui Real Madrid, Gică Hagi, nu a mai rezistat și a răbufnit la adresa criticilor apărute în legătură cu faptul că academia acestuia nu ar fi produs niciodată jucători de clasa mondială.

„Pot să zic un singur lucru. Nu vreau să vorbesc doar despre Coman, că s-au spus multe lucruri spuse despre mine, că am făcut jucători, nu am făcut. Mitriţă e cel mai bun, Ianis a fost cel mai bun din play-off, Cicâldău a fost cel mai bun la Craiova, Manea căpitan la CFR şi joacă titular. N-am făcut jucători, aşa se zice. 

ADVERTISEMENT

Am debutat în circuitul naţionalei 20 de jucători în 10 ani, care sunt pe piaţă şi pot fi mai mult sau mai puţin. Chiţu e aproape să fie golgheter, e jucător tot de la noi, Iancu a fost golgheter, au şi ei perioadele lor. 

N-am dat jucători la Real Madrid sau Barcelona. Să mă scuzaţi, dar din România să ajungi acolo? Noi când avem 6-7 milioane cu un miliard cum să se ducă direct un jucător de aici acolo? Suntem departe.”, a declara antrenorul celor de la Farul Constanța

ADVERTISEMENT
Farul Constanța - FCSB, cotă de 2,07 pentru ”2 solist”