Life

Lovitură de teatru în showbiz. Ce spune Blaze, de la Mireasa, despre despărțirea de Izabela: „Știu că oamenii o să mă înjure”

Unde era Blaze, fostul concurent de la Mireasă, în timp ce se posta cu presupusa amantă. A vorbit despre așa-zisa despărțire de Izabela.
25.11.2023 | 17:43
Lovitura de teatru in showbiz Ce spune Blaze de la Mireasa despre despartirea de Izabela Stiu ca oamenii o sa ma injure
Ce dezvăluiri a făcut Blaze despre despărțirea de Izabela. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Blaze a făcut dezvăluiri neașteptate despre despărțirea de Izabela. A publicat imagini din Dubai și a dat de înțeles că se iubește deja cu o altă femeie, în timp ce soția lui spunea că l-a dat afară din casă, dar declarațiile de acum schimbă totul.

S-au despărțit sau nu Blaze și Izabela de la Mireasa?

În urmă cu câteva zile, Blaze și Izabela de la Mireasa, unul dintre cele mai iubite cupluri din emisiune, și-au șters toate pozele pe care le aveau împreună de pe rețelele sociale, totul la doar câteva luni după ce au devenit părinții unei fetițe.

ADVERTISEMENT

Fostul concurent de la Survivor România a publicat, după ce zvonurile despre despărțire au apărut, un filmuleț în care se sărută cu cineva, menționând că este în Dubai.

Ulterior, Izabela a publicat un clip în care a explicat că ea și Blaze nu se mai înțelegeau de când s-a născut fiica lor, astfel că i-a cerut soțului său să plece din casă pentru a lua o decizie.

ADVERTISEMENT

„Nu ne-am mai înțeles și am ajuns într-un punct în care ne-am certat destul de urât și l-am rugat să plece, să își ia hainele și să se ducă din casă pentru că simțeam nevoia să nu îl mai văd, să luăm o pauză, să văd cum este fără el, să vadă el cum este fără noi și pur și simplu voiam puțină distanță.

Vreau să clarific că omul nu este plecat în Nigeria că am primit sute de mesaje în care am fost certată dar și apreciată. Acum omul este în Dubai, am vrut să îi mai dau o șansă, însă după postarea din dimineața asta mi-am dat seama că nu merită. Noi suntem bine, suntem puternice și avem grijă de noi și suntem în București la noi acasă”, a declarat Izabela despre situația dintre ea și Blaze.

ADVERTISEMENT

„A fost o farsă”

La câteva zile de la aceste declarații, Blaze a venit și el cu un răspuns. Într-un video pe YouTube, fostul concurent de la Mireasa a dezvăluit că a fost foarte deranjat de oamenii care l-au jignit și au afirmat că și-a abandonat familia.

„Nu e adevărat că am lăsat copilul. Iza a postat un clip unde a zis că m-a dat afară din casă, că are nevoie de pauză, dar nu înțeleg de unde a venit asta că am abandonat copilul. M-ați înjurat degeaba, nu e frumos, să fim oameni. Suntem în 2023, cu ce am greșit. Îmi iubesc copilul, nu l-am abandonat. Încă de când a avut o luna ea a dormit doar cu mine.

ADVERTISEMENT

De când copilul a avut o luna de zile, în fiecare noapte, am dormit cu ea. Eu o schimb, eu îi dau să mănânce, eu fac tot. Am postat o poză pe internet cu fiica mea și oamenii au început să reacționeze urat. M-ați criticat degeaba, fără să știți. Mulți m-ați acuzat. Am decis să vă arăt tot. Eu o să fiu acolo pentru copilul meu”, a spus Blaze.

Mai mult de atât, bărbatul a afirmat că despărțirea a fost o înscenare, iar el și Izabela sunt împreună, în casa lor. Pentru a demonstra asta, s-a filmat în timp ce se juca cu fetița, iar tânăra era și ea în cameră.

„M-ați omorât deja. Dacă aș fi avut vreo amantă… eu am fost acasă, cu soția și cu copilul tot timpul. Pentru că multe știri susțineau că ne-am fi despărțit, eu am vrut să fac doar așa. Eu sunt creator de conținut, nu a fost nimic adevărat. A fost o farsă. Știu că oamenii o să mă înjure”, a mărturisit Blaze.

ADVERTISEMENT
Tags: