Life

Lovitură dură pentru Antena 1! Una din cele mai urmărite emisiuni, pedepsită de telespectatori!

Antena 1 primește o lovitură dură din partea telespectatorilor săi. Una din cele mai urmărite emisiuni a fost boicotată de public.
02.04.2023 | 21:18
Lovitura dura pentru Antena 1 Una din cele mai urmarite emisiuni pedepsita de telespectatori
Antena 1, lovitură de proporții din partea telespectatorilor. Foto: Antena 1
ADVERTISEMENT

Antena 1 primește o lovitură dură la capitolul audiențe și nu de la concurență, ci de la telespectatorii care erau până acum fideli uneia dintre cele mai iubite emisiuni!

Antena 1, lovitură de la telespectatorii și fanii emisiunii Mireasa

Una dintre producțiile cu cele mai multe sezoane de la Antena 1 s-a ”bucurat” de un neașteptat boicot din partea telespectatorilor. Totul s-a întâmplat în data de 31 martie 2023, în urma unei campanii duse în mediul online de comunitatea Viperele vesele.

ADVERTISEMENT

Pagina de Instagram a rugat telespectatorii să dea o lecție postului de televiziune din mai multe motive. Unul e legat de transparentizarea voturilor prin SMS de la producția despre care facem referire. În sensul acesta, există chiar și o petiție online. E vorba de o solicitare la care nimeni de la Antena 1 nu a răspuns până acum.

Probabil v-ați dat seama deja că este vorba de show-ul Mireasa, care în acest sezon s-a lovit de mai multe controverse ca niciodată. Producătorii sunt acuzați că promovează personaje care au avut probleme cu legea, cum este cazul concurentei Hatice. Fata a recunoscut, de altfel, senină, că a consumat la un moment dat și substanțe interzise. Pe lângă asta, mai dezvăluise din banii pe care un fost iubit îi obținea din proxenetism.

ADVERTISEMENT

Gala Mireasa de la Antena 1, difuzată pe 31 martie, scădere în audiențe

Apoi, tot cei care se ocupă de Mireasa sunt acuzați că ascund faptul că în emisiunea de la Antena 1 ar exista un cuplu gay, format din Alex și Mihai. Ba mai mult, cei de la Antena 1 sunt arătați cu degetul pentru că ar fi homofobi.

„Campania ora televizoarelor închise, propusă pentru gala emisiunii Mireasa din 31. 03. 2023 a avut un real succes. Telespectatorii au protestat, închizând televizoarele, spunând stop abuzurilor producătorilor, stop discriminării comunității LGBT și a comunității Viperele vesele. 

ADVERTISEMENT

Un nu categoric proxenetismului și consumului de droguri, susținând nu doar campania împotriva infracționalității ci și, totodată, transparentizarea voturilor în această emisiune. Protestul s-a reflectat în cifrele de audiență”, notează Viperele Vesele pe Instagram.

Mai precis, gala din 24 martie difuzată de Antena 1 a avut un share de 20,4%. Cea difuzată vineri, pe 31, a înregistrat rezultate mult mai slabe. Share-ul coborând la 14,7%, potrivit Viperelor.

ADVERTISEMENT