Life

Lovitura pe care o pregăteşte Dedeman. Toți românii care stau la curte vor fi încântaţi de aceste produse. Prețurile sunt excelente

Dedeman pregătește oferte senzaționale în ultima săptămână din luna martie. Dacă stai la curte sigur găsești ceva de care ai nevoie.
26.03.2023 | 14:00
Lovitura pe care o pregateste Dedeman Toti romanii care stau la curte vor fi incantati de aceste produse Preturile sunt excelente
Lovitura pregătită de Dedeman înainte de Paște. Sursă foto: Wall Street
ADVERTISEMENT

Dedeman este un lanț de magazine de bricolaj din România. Aici găsești de la materiale de construcții, până la mobilă, amenajări interioare, gresie și faianță, accesorii de grădină și nu numai. De asemenea, prețurile sunt și ele unele destul de accesibile.

Ofertele Dedeman pentru cei care au curte

Înainte de Paște însă, Dedeman vine cu un catalog destul de variat. Toți clienții pot achiziționa produse la prețuri reduse până la data de 31 martie. Iar aici vorbim despre numeroase accesorii pentru grădină, pentru construcția unei case, flori și nu numai.

ADVERTISEMENT

Astfel, dacă vrei să îți faci grădina mai frumoasă în această primăvară, Dedeman te susține. Dacă vrei un grătar de grădină Landmann Recon spre exemplu, trebuie să știi că aceasta este la ofertă. Costă doar 1,399 de lei, în loc de 1,667 de lei, prețul anterior.

De asemenea, un scaun de grădină costă doar 120 de lei, conform catalogului Dedeman, valabil până pe 31 martie. Pentru cei care vor să facă mișcare în schimb, o masă de ping pong poate fi achiziționată pentru doar 1,099 lei. Iar clienții Dedeman care vor să planteze răsaduri, pot achiziționa cazmaua ascuțită Ergo pentru doar 89 de lei.

ADVERTISEMENT

De asemenea, aparatul de legat viță de vie și pomi poate fi achiziționat pentru doar 79 de lei. Iar dacă tot suntem la capitolul grădină, florile sunt esențiale. Oferă un aspect plăcut și de asemenea, în funcție de alegerea făcută, au un miros aparte. La Dedeman găsești Chamaecyparis L Columnaris pentru doar 27,98 de lei bucata.

De asemenea, și Magnolia se vinde cu doar 75,90 lei. Pentru cei care sunt în căutarea unor pomi fructiferi, la Dedeman există o gamă destul de variată. Prețul pentru un pom fructifer pornește de la 14,98 lei, mai arată retailerul, în catalogul său.

ADVERTISEMENT

Iar pentru o grădină mai aspectuoasă avem nevoie și de ghivece pe măsură. La Dedeman, ghiveciul ceramic Grey Stand costă 21,99 lei, redus de la 24,99 lei. Și suportul pentru jardinieră reglabil e la reducere și costă doar 33,49 lei.

Lampă cu LED pentru grădină la doar 9,49 lei

Cei de la Dedeman le mai pun la dispoziție clienților pământ pentru conifere,  la un preț de 35,99 lei pentru o bucată. Totodată, un furtun Fiskars pentru grădina ta costă doar 139 de lei și s-ar putea să îți ofere o experiență unică, având în vedere avantajele sale.

ADVERTISEMENT

Iar dacă vrei să îți înfrumusețezi grădina cu niște dale, Dedeman le pune la dispoziție clienților dale Semmelrock Rettango, prețul pe bucată fiind de doar 9,90 lei. De asemena, o lampă solară Juve LED costă doar 42,99 lei. Există și altele mai accesibile, cu prețuri de 9,49 lei, sau 14,9 lei.

În catalogul celor de la Dedeman mai găsim la ofertă și aspiratoare cu spălare, aparat de curățare cu presiune, dar și curățător cu aburi, cu prețuri cuprinse între 359 de lei și 1,279 de lei. La ofertă mai este și o căsuță pentru uneltele de grădină care costă 1,899 lei.

ADVERTISEMENT