Fotbal international

Lovitură pentru Arsenal! Monchi se întoarce la Sevilla: „Inima nu uită niciodată unde și-a lăsat cele mai puternice bătăi”

16.03.2019 | 18:45
Lovitura pentru Arsenal Monchi se intoarce la Sevilla Inima nu uita niciodata unde sia lasat cele mai puternice batai
ADVERTISEMENT

Plecat de la AS Roma la niciun sezon de la numirea sa în funcția de director sportiv al clubului de pe Olimpico, Monchi părea că are toate șansele să ajungă la Arsenal, acolo unde ar fi urmat să facă din nou echipă cu Unai Emery.

Monchi se întoarce la Sevilla

Totuși, lucrurile au luat o întorsătură neașteptată pentru șefii lui Arsenal, care în prezent sunt tot mai departe de a-l convinge pe Monchi să vină în Anglia. Sevilla i-a înaintat o propunere oficială lui Monchi de a reveni la clubul unde a reușit cele mai mari performanțe.

ADVERTISEMENT

Drept răspuns, Monchi a scris pe Twitter: „Inima nu uită niciodată unde și-a lăsat cele mai puternice bătăi”. Conform presei din Spania, Monchei este tentat să revină în La Liga, acolo unde are siguranța unui viitor. Directorul sportiv nu vrea să repete ceea ce s-a întâmplat la Roma, de care a fost nevoit să se despartă după numai nouă luni, iar Arsenal nu se află deloc într-o postură grozavă.

AS Roma s-a despărțit de antrenorul Eusebio Di Francesco și de directorul sportiv Monchi la scurt timp după ce echipa a părăsit Liga Campionilor în faza optimilor de finală. După victoria cu 2-1 din tur, Porto a întors rezultatul la retur, iar meciul a intrat în prelungiri.

ADVERTISEMENT

Lusitanii au înscris în prelungiri dintr-un penalty decis cu VAR, iar ulterior romanilor le-a fost refuzat un penalty tot după o decizie VAR. Chiar și așa, șefilor americani de la Roma nu le-a picat deloc bine această eliminare venită în fața unui adversar socotit mai slab cotat.

Roma se află pe locul 5 în Serie A, la trei puncte în urma lui Inter, ocupanta ultimului loc care duce în grupele Ligii Campionilor. Ratarea acestui obiectiv ar aduce pierderi importante la bugetul clubului capitolin.

ADVERTISEMENT