News

Lovitură pentru frații Tate! Procurorii au schimbat încadrarea cu o faptă mult mai gravă

Frații Tate riscă să rămână după gratii ani buni după ce procurorii au schimbat încadrarea cu o faptă mult mai gravă decât era prevăzut inițial.
14.06.2023 | 09:37
Lovitura pentru fratii Tate Procurorii au schimbat incadrarea cu o fapta mult mai grava
Lovitură pentru frații Tate. Foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Mai mult, procurorii DIICOT au adăugat o nouă victimă la dosar și au anunțat că Andrew Tate și fratele său Tristan sunt cercetați pentru trafic de persoane în formă continuată, infracțiune mai gravă decât acuzațiile separate de trafic de persoane. Frații Tate, alături de alte două persoane suspecte, se află în arest la domiciliu.

Lovitură pentru frații Tate

Acolo așteaptă procesul în care sunt suspectați de trafic de persoane în formă continuată, viol și formarea de organizație criminală pentru a exploata sexual femei, cu toate că au negat vehement aceste acuzații. Deocamdată ancheta e în desfășurare și nu a ajuns în instanță, iar procurorii estimează că vor trimite dosarul în judecată spre finele lunii iunie.

ADVERTISEMENT

Cele patru persoane au fost arestate preventiv pe 29 decembrie, însă pe 31 martie au fost plasate în arest la domiciliu de un tribunal din București. Între timp, DIICOT le-a tranmis fraților TATE că acuzația de trafic de persoane a fost schimbată în trafic de persoane în formă continuată, a declarat un purtător de cuvânt al DIICOT, infracțiune care se pedepsește cu 10 ani de închisoare, conform Libertatea.

Mai mult, potrivit purtătorului de cuvânt al DIICOT, la dosar a fost adăugată o nouă victimă, iar echipa de avocați a fraților Tate a transmis că modificările de marți au fost ”în interesul legal al suspecților”. ”Cadrul legal a fost revizuit și modificat pentru a se asigura că o anchetă imparțială este menținută”, au transmis avocații.

ADVERTISEMENT

În total, numărul victimelor fraților Tate a crescut la 7, fiind vorba de șapte femei care ar fi fost exploatate sexual de către milionari. Anchetatorii au constatat că frații Tate, alături de Vlad Obuzic, și-au recrutat victimele prin metoda ”loverboy”, după care victimele erau obligate să producă conținut pornografic, iar suspecții păstrau câștigurile.

Deși în arest la domiciliu, Andrew Tate a oferit acum o săptămână un interviu pentru BBC, în care își susține nevinovăția. ”Sunt cu adevărat o forță a binelui în lume. Poate că nu înțelegeți asta încă, dar o veți face într-un final. Și cred cu adevărat că acționez sub îndrumarea lui Dumnezeu pentru a face lucruri bune și vreau să fac fac lumea să fie un loc mai bun”, a declarat Andrew Tate în interviul acordat BBC.

ADVERTISEMENT

Andrew Tate susține că declarațiile sale din trecut au fost interpretate greșit, el fiiind doar sarcastic. Cel mai probabil Tate face referire la mesajele sexiste pe care le-a postat pe internet în ultimii ani. ”Nu știu dacă înțelegi ce este sarcasmul. Nu știu dacă înțelegi ce este contextul. Nu știu dacă înțelegi ce este conținut satiric”, a explicat milionarul.

De altfel, milionarul a transmis că niciodată nu a vrut să alimenteze o cultură a misoginismului și nu a încurajat manipularea emoțională a femeilor, consumul de alcool sau de droguri. Așadar, masculinitatea toxică și Andrew Tate nu au nimic în comun, deși majoritatea contentului publicat de individ de-a lungul anilor asta indica. În schimb, Tate dă asigurări că este un adept al sportului și al religiei.

ADVERTISEMENT

Între timp, frații Tate vor rămâne în arest la domiciliu încă 30 de zile, în așteptarea procesului. Interesant, acest caz a prezentat un interes enorm în rândurile conspiraționiștilor, care au sărit în apărarea fraților Tate, care ar fi simple victime ale Ocultei Mondiale, care vrea să-i îngenuncheze pentru că, la fel ca în orice situație asemănătoare, sunt interese mari la mijloc.

ADVERTISEMENT
Tags:
De ce Romina Gingașu a refuzat să ia numele de familie al soțului...
De ce Romina Gingașu a refuzat să ia numele de familie al soțului Piero Ferrari: „Știți ce se întâmpla după?”
Jocurile Olimpice de la Paris, o catastrofă: hoteluri goale, bilete nevândute și o...
Jocurile Olimpice de la Paris, o catastrofă: hoteluri goale, bilete nevândute și o sumă înfiorătoare cheltuită
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit...
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit fotbalistului cea mai mare sumă din istoria televiziunii! . Fiul Regelui s-a îmbogățit peste noapte
"Cum poţi să zici că vreau să-mi omor copilul?" Filmul revoltei dezlănțuite în Leeds, după ce autoritățile au luat în grijă 5 copii ai unei familii de români
Strigăt de disperare al văduvei victimei lui Mario Iorgulescu! Cum s-ar fi putut...
Strigăt de disperare al văduvei victimei lui Mario Iorgulescu! Cum s-ar fi putut evita tragedia: Mi-a lăsat copiii orfani!
Naomi Hedman a renunțat la sutien și a întors toate privirile pe litoral....
Naomi Hedman a renunțat la sutien și a întors toate privirile pe litoral. Cum s-a afișat fosta iubită a lui Florin Ristei / FOTO
JOE BIDEN, SCHIMBAT! Răsturnare de situație în SUA!
JOE BIDEN, SCHIMBAT! Răsturnare de situație în SUA!
Povestea resturantului Shorley. Ce se întâmplă cu localul din București care l-a fascinat...
Povestea resturantului Shorley. Ce se întâmplă cu localul din București care l-a fascinat chiar și pe Florin Piersic
Scandal imens provocat de un gest al prințului Harry. S-a lăsat cu demisii
Scandal imens provocat de un gest al prințului Harry. S-a lăsat cu demisii
Ramona Gabor rupe tăcerea despre Irinel Columbeanu, fostul cumnat: Din acest motiv m-am...
Ramona Gabor rupe tăcerea despre Irinel Columbeanu, fostul cumnat: Din acest motiv m-am mutat din țară
Ce scrie presa rusă despre scandalul provocat de Diana Șoșoacă în Parlamentul European
Ce scrie presa rusă despre scandalul provocat de Diana Șoșoacă în Parlamentul European
Ramona Gabor spune adevărul despre relația ei cu Irinel Columbeanu. „M-am mutat din...
Ramona Gabor spune adevărul despre relația ei cu Irinel Columbeanu. „M-am mutat din țară exact din acest motiv". Cum se înțelege cu Mr.Pink