News

Frații Tate s-au întors în vila de lux, după ce au fost eliberați din arest. Primele imagini postate

Frații Andrew și Tristan Tate au fost plasați în arest la domiciliu, iar vineri seara, aceștia au ajuns la vila lor de lux de lângă București.
01.04.2023 | 09:45
Fratii Tate sau intors in vila de lux dupa ce au fost eliberati din arest Primele imagini postate
Frații Tate au părăsit arestul. vineri seara, și au mersd acasă / Foto: Octav Ganea / Inquam Photos
ADVERTISEMENT

Andrew Tate a făcut senzație cu primele imagini postate pe Twitter, după eliberarea din arest. Fostul sportiv apare filmat fără tricou, fumând un trabuc în timp ce se plimbă neliniștit prin casă. Vineri, frații Tate au părăsit arestul preventiv, după aproape patru luni.

Andrew Tate a revenit în forță, în mediul online

Postarea a fost vizualizată de peste 10 milioane de persoane în doar câteva ore, a primit 22.000 de retweeturi și 210.000 aprecieri. În textul care însoțește filmarea, Andrew Tate susține că perioada petrecută în spatele gratiilor l-a făcut să gândească mai clar.

ADVERTISEMENT

”De anul trecut am fost în izolare totală, fără posibilitatea de a ieși în curte. Am fost într-o celulă de trei metri, fără electronice și fără contact cu exteriorul. Mintea a devenit de o claritate absolută.

Gânduri adevărate. Planuri adevărate. (…) Sunt de o oră acasă și nu mă pot apropia de telefon. Unele obiceiuri mor greu”, a scris Andrew Tate pe contul lui de socializare (vezi filmarea aici).

ADVERTISEMENT

Într-un alt mesaj transmis prin email, abonaților lui, vineri seara, Andrew Tate s-a mulțumit să le de acestora un sfat revelator. ”Nu mă pot distruge. Nu-i lăsa să te distrugă. Tate”, a arătat britanicul.

Frații Tate, eliberați din arest preventiv: ”Mergem acasă”

Vineri seara, frații Tristan și Andrew Tate au primit acordul instanței de a părăsi arestul preventiv și de a merge acasă. Cei doi au fost plasați în arest la domiciliu, rămânând, astfel, la dispoziția anchetatorilor. ”Mergem acasă”, a afirmat Andrew Tate, la ieșirea din arest. Ei se aflau în spatele gratiilor din data de 29 decembrie 2022.

ADVERTISEMENT

Frații Tate, alături de alte două presupuse complice, sunt acuzați că au constituit un grup infracțional organizat, în scopul racolării, cazării și exploatării, prin obligarea unor femei să creeze conținut pornografic pentru site-urile de profil. Victimele ar fi fost racolate prin metoda ”loverboy”. Ulterior, ele ar fi ajuns în imobile din județul Ilfov, acolo unde ar fi fost exploatate sexual, susține poliția.

Frații Tate, acuzați și de viol

”Cu privire la infracţiunea de viol s-a reţinut că, în luna martie 2022, o persoană vătămată ar fi fost constrânsă, în două ocazii diferite, de o persoană prin exercitarea de violenţe fizice şi presiuni psihologice să întreţină relaţii sexuale.

ADVERTISEMENT

Au fost descoperite 11 autoturisme de lux, deţinute sau utilizate de persoanele bănuite. Cele 4 persoane bănuite au fost reţinute, ulterior fiind arestate preventiv”, au arătat cei de la IGPR, la scurt timp după începerea anchetei.

ADVERTISEMENT