Sport

Lucas Alves, temător înainte de Oțelul – Dinamo: ”Aici te afli mereu într-o presiune totală”

Brazilianul Lucas Alves a vorbit despre presiunea care există în tabăra ”câinilor” înaintea meciului Oțelul - Dinamo, însă este încrezător că lucrurile se vor așeza.
28.09.2023 | 18:30
Lucas Alves temator inainte de Otelul  Dinamo Aici te afli mereu intro presiune totala
Brazilianul Lucas Alves a vorbit despre presiunea care există în tabăra ”câinilor” înaintea meciului Oțelul - Dinamo, însă este încrezător că lucrurile se vor așeza. Sursă foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Antrenorul Ovidiu Burcă are mari bătăi de cap la nivelul lotului, mai ales în zona jucătorului care să respecte regula U21. Din informațiile FANATIK, Valentin Borcea are șanse mari să fie titular la Galați.

Lucas Alves, analiză înainte de Oțelul – Dinamo

Într-o conferință de presă susținută înaintea partidei Oțelul – Dinamo, care deschide etapa a 11-a din SuperLiga, Lucas Alves a vorbit despre problemele existente în tabăra ”câinilor”, dar a promis că jucătorii vor da totul pentru victorie.

ADVERTISEMENT

”E un adversar greu pentru noi și vom avea parte de o partidă dificilă. Am văzut destule jocuri ale celor de la Oțelul. Au o bună mentalitate, dare printr-o manieră corectă putem lua cele 3 puncte. Echipa crește de la meci la meci, dar tranziția nu este ușoară.

E ceva timp de când n-am mai câștigat, iar la Dinamo te afli mereu într-o presiune totală. Ne ascultăm antrenorul și vom face ceea ce este corect pe teren atât tactic cât și pe celelalte planuri”, a declarat căpitanul ”câinilor”.

ADVERTISEMENT

Alves s-a abținut de la mâncarea românească

Brazilianul, adus în această vară de Dinamo, a mărturisit că s-a adaptat foarte repede la viața din țara noastră, dar a recunoscut că deocamdată nu a încercat niciun fel de mâncare tradițional românească.

”Nu mi-a fost greu să mă adaptez la România. Vin din Brazilia și joc de vreo 10 ani în afara ei. Mai mereu a fost ceva similar și inclusiv la traficul din București n-a fost grea adaptarea. Mi-e greu să fiu căpitan la Dinamo, un club de tradiție. Încerc să rămân concentrat pe ceea ce am de făcut.

ADVERTISEMENT

Înainte să vin aici știam că sunt foarte mulți jucători talentați, am auzit și de Gheorghe Hagi. Deocamdată n-am încercat nimic din mâncarea tradițională cum sunt micii sau sarmalele, dar o voi face pe viitor”, a spus Lucas Alves.

Dinamo caută prima victorie după patru partide în care nu i-a simțit gustul, trei în campionat și una în Cupa României. Formația lui Ovidiu Burcă merge la Galați pentru derby-ul cu Oțelul, vineri, 29 septembrie, ora 21:00, în etapa a 11-a din SuperLiga.

ADVERTISEMENT

Echipa lui Dorinel Munteanu a suferit o singură înfrângere în actuala stagiune, scor 0-2 cu FCSB, iar Ovidiu Burcă se așteaptă la un stadion plin și la un meci extrem de dificil în fața unei formații greu de desfăcut.


  • Cotă WIN2 pentru Dinamo: 1,25 este cota pentru „total goluri: sub 3” la meciul Oțelul – Dinamo

ADVERTISEMENT