Sport

Lucian Sănmărtean l-a refuzat pe Gică Hagi! De ce n-a vrut să lucreze cu „Regele”: „O iau ca pe un afront și plec!”

Lucian Sănmărtean a mărturisit de ce l-a refuzat pe Gheorghe Hagi, alături de care putea colabora în mai multe rânduri, având oferte direct de la „Rege“, dar pe care le-a declinat.
24.04.2024 | 10:30
Lucian Sanmartean la refuzat pe Gica Hagi De ce na vrut sa lucreze cu Regele O iau ca pe un afront si plec
Lucian Sănmărtean dezvăluie de ce l-a refuzat pe Gheorghe Hagi ca jucător / Montaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Gheorghe Hagi este cunoscut pentru capacitatea de a scoate ce-i mai bun din jucători, iar „Regele“ l-a vrut pe Sănmărtean. Lucian Sănmărtean a mărturisit care a fost motivul pentru care l-a refuzat pe Hagi în câteva rânduri.

Lucian Sănmărtean, incompatibil cu Gheorghe Hagi

Lucian Sănmărtean, un tip calm la origini, a spus că l-a refuzat pe Gheorghe Hagi din cauza comportamentului vulcanic pe care-l are antrenorul. Fostul mijlocaș a mărturisit că acesta a fost singurul motiv pentru care n-a acceptat ofertele din partea „Regelui“.

ADVERTISEMENT

„Nu știu ce să zic (n.r. dacă ar fi putut colabora cu Gheorghe Hagi). Eu am fost căutat de «Rege» de vreo 3-4 ori și am zis «Domne’, este un mediu bun, dar ești un tip vulcanic, eu sunt un tip mai așezat.

Dacă ai intrat în mine de 2-3 ori sau nu îți convine ceva la joc, o să o iau ca pe un afront, o să plec și nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect»”, a spus Lucian Sănmărtean, conform Prosport.

ADVERTISEMENT

Cunoscut pentru desele sale reacții furibunde la adresa jucătorilor sau colaboratorilor săi, Gheorghe Hagi a pierdut jucători pe baza asta. Gică Popescu l-a caracterizat pe „Rege“ drept un om cu care se colaborează mai dificil, fiind implicați amândoi la Farul.

Lucian Sănmărtean, de la jucător iconic la antrenor

Lucian Sănmărtean a fost un produs al formației lui Jean Pădureanu, Gloria Bistrița, unde a debutat în fotbalul mare. Prin prestații bune, fostul mijlocaș a ajuns în curtea grecilor de la Panathinaikos, unde a câștigat eventul.

ADVERTISEMENT

Pe parcursul carierei sale, Lucian Sănmărtean a mai evoluat pentru FC Utrecht, FC Vaslui, FCSB, Al Ittihad, Pandurii Târgu Jiu, Al Taawon sau FC Voluntari. Cele mai impresionante evoluții le-a avut în tricoul lui FCSB, aproape campioană în acest sezon, unde a avut 25 de contribuții personale în 42 de meciuri.

Ca jucător, Sănmărtean a câștigat pe plan intern două titluri de campion în SuperLiga, o Cupă a României, două Cupe ale Ligii. Internațional, mijlocașul a câștigat trofee doar în Grecia, anume un titlu de campion și o cupă.

ADVERTISEMENT

În acest moment, Sănmărtean este posesor al Licenței A, ceea ce l-a ajutat să preia un rol în echipa națională. Fostul mijlocaș este antrenorul secund al naționalei U21, unde face echipă cu „principalul“ Daniel Pancu.

ADVERTISEMENT