Life

Lucian Viziru revine pe micul ecran din 2022. Actorul ar putea juca alături de fratele său

Lucian Viziru a anunțat că va reveni pe micul ecran din acest an și are deja câteva proiecte care s-ar putea concretiza. Mai mult, acesta ar putea juca din nou alături de fratele său.
29.04.2022 | 12:53
Lucian Viziru revine pe micul ecran din 2022 Actorul ar putea juca alaturi de fratele sau
Lucian Viziru revine pe micul ecran din 2022. Actorul ar putea juca alături de fratele său. Foto: Colaj Fanatik / Capturi video și Facebook
ADVERTISEMENT

Lucian Viziru a anunțat că va reveni pe micul ecran. Cântărețul s-a mutat înapoi în România după mai mulți ani petrecuți în Germania și a vorbit despre noile sale proiecte.

Lucian Viziru anunță revenirea pe micul ecran

În cadrul unei sesiuni de întrebări și răspunsuri alături de fratele său, Lucian Viziru a dezvăluit că în acest an va lansa cel puțin un film, după o pauză de circa șapte ani.

ADVERTISEMENT

Astfel, actorul a declarat că sunt șanse mari să apară într-un film în acest an, dar ar putea fi chiar mai multe pelicule, sau chiar un serial. De asemenea, cei doi frați ar putea reveni împreună pe micul ecran.

„În plan, în 2022 există posibilități să joc eu în filme. Dacă o să jucăm în același film sau serial, nu știu încă. Eu ce pot să vă spun e că există șanse mari ca eu să fac cel puțin un film în 2022.

ADVERTISEMENT

Mi-aș dori foarte mult să am ocazia să mai joc alături de inegalabilul, unicul, neîntrecutul Augustin Viziru”, a spus acesta.

Lucian și Augustin Viziru, amintiri de pe vremea când jucau împreună

Lucian și Augustin Viziru au depănat amintiri de pe vremea când lucrau împreună. Aceștia au mărturisit că munceau foarte mult, peste 12 ore pe zi. Cel mai rău pentru ei a fost la Lacrimi de iubire, fiind un număr mic de actori.

ADVERTISEMENT

„Cel mai nasol a fost la proiectul Lacrimi de iubire pentru că acolo era foarte puțini actori comparativ cu Inimă de țigan și Regina.

Toate secvențele trebuiau duse în 17-20 de actori. La Regina și Inimă de țigan erau vreo 90”, a spus Lucian Viziru.

ADVERTISEMENT

Augustin Viziru a spus că serialele dinainte de Inimă de țigan au fost haotice din punct de vedere al programului.

„Era haos, abia la Inimă de țigan au început să se regleze lucrurile. La serialul Îngeri pierduți, mamă ce program aveam… două zile pe săptămână, mergea totul ca pe roate. Mecanismul ăla nu l-am mai găsit”, a dezvăluit și Augustin Viziru.

ADVERTISEMENT