News

Ludovic Orban a descoperit „cârtița” din PNL. Numele trădătorului care a dat presei fotografia de la petrecere va fi făcut public

01.06.2020 | 20:05
Ludovic Orban a descoperit cartita din PNL Numele tradatorului care a dat presei fotografia de la petrecere va fi facut public
Ludovic Orban a aflat cine e trădătorul din PNL. Foto: Inquam Octav Ganea
ADVERTISEMENT

Ludovic Orban a aflat cine e omul care a trădat partidul și a dat presei fotografiile compromițătoare cu „șezătoarea” de la Palatul Victoria, în care Orban și prietenii săi din Guvern beau alcool și fumează ,fără a respecta regulile de distanțare socială.

Ludovic Orban a aflat cine e cârtița din PNL. Numele trădătorului va fi făcut public

Ludovic Orban a plătit o amendă de 3.000 de lei pentru greșeala comisă, însă nu a rămas împăcat cu gândul că cineva din interior l-a trădat.

ADVERTISEMENT

Inițial, toată lumea a dat vina pe Ionel Dancă, cel care ar fi scăpat poza pe un grup de Whatsapp, după care atenția a fost îndreptată asupra lui Ben Oni Ardelean.

Atât Dancă, cât și Ardelean, au dovedit că nu se fac vinovați de „trădare”, astfel că teoria conspirației a indicat un chelner plătit de PSD sau de „servicii”. În cele din urmă, vinovatul ar fi fost identificat, fiind vorba de un membru PNL.

ADVERTISEMENT

Conform Antena 3, numele acestuia este necunoscut momentan, în condițiile în care Ludovic Orban a avut peste 40 de invitați la petrecerea de ziua sa de la Palatul Victoria. Secretul ar putea fi dezvăluit presei marți, 2 iunie, atunci când liberalii au promis că vor demasca „cârtița” din interiorul partidului.

În spatele gestului ar putea sta alți membri influenți din PNL care visează la scaunul lui Ludovic Orban. Inclusiv președintele Klaus Iohannis se pare că-i caută înlocuitor lui Orban, fiind nemulțumit de nivelul extrem de scăzut de popularitate de care se bucură actualul prim-ministru al României în rândul populației.

ADVERTISEMENT

Conform unui sondaj de opinie, 70% dintre români nu au încredere în Ludovic Orban, un procent dezastruos pentru liderul Guvernului.

Klaus Iohannis nu își permite ca partidul său să se facă de râs la viitoarele alegeri din septembrie și decembrie, astfel că ar încerca să facă o schimbare radicală la cel mai înalt nivel. Numele lui Rareș Bogdan sau Siegfried Mureșan sunt cele mai vehiculate pentru a prelua PNL, în momentul în care Ludovic Orban va fi obligat să facă un pas în spate.

ADVERTISEMENT

Între timp, Guvernul Orban se confruntă cu amenințarea unei moțiuni de cenzură în 1 septembrie, dacă nu va crește pensiile cu 40%.

ADVERTISEMENT