News

Ludovic Orban, mesaj încurajator de Paște: ”Să transformăm fiecare casă într-o biserică”. Video

18.04.2020 | 16:47
Ludovic Orban mesaj incurajator de Paste Sa transformam fiecare casa intro biserica Video
ADVERTISEMENT

Premierul Ludovic Orban a transmis românilor un mesaj încurajator de Paște și le-a cerut acestora să rămână acasă pentru a evita răspândirea coronaviruslui.

Ludovic Orban, mesaj încurajator de Paște

”Anul acesta sărbătorim Învierea Domnului nostru Isus Hristos într-un fel total diferit faţă de felul în care sărbătorim în fiecare an. Anul acesta, va trebui să stăm acasă, nu putem merge la biserică să participăm la slujba de Paşte”, este mesajul lui Ludovic Orban de Paște.

ADVERTISEMENT

Șeful Guvernului a precizat că în ciuda faptului că nu putem merge la biserică, credința ne poate ajuta ca sărbătoarea să pătrundă în sufletul fiecăruia. El le-a transmis oamenilor să-și transforme casele în biserici.

Mesajul premierului Ludovic Orban

Mesajul premierului Ludovic Orban cu prilejul Paștelui Ortodox și Greco-catolic

Posted by Guvernul României on Saturday, April 18, 2020

”Suntem obligaţi ca toate eforturile pe care le-am făcut până astăzi, toate privaţiunile la care ne-am supus, să fie susţinute în continuare pentru ca ele să dea rezultate şi ca să reuşim împreună să depăşim cât mai repede această încercare”, a declarat Orban.

ADVERTISEMENT

”Folosiţi această sărbătoare pentru o reflecţie profundă”

Prim-ministrul a vorbit despre faptul că toți trecem prin momente grele și suntem supuși la încercări la care nu ne-am fi aşteptat. El crede că după această pandemie oamenii vor ieşi mai buni, mai umani, mai empatici.

”Petreceţi Paştele şi folosiţi această sărbătoare pentru o reflecţie profundă la ceea ce se va întâmpla după ce vom scăpa de această epidemie. În această grea încercare prin care trecem împreună s-a văzut umanitatea celor mai mulţi dintre semenii noştri, s-a văzut spiritul de sacrificiu”, a continuat Orban.

ADVERTISEMENT

Premierul a afirmat că simbolul fundamental al acestei sărbători, care este simbolul iubirii, al spiritului de sacrificiu şi mai ales simbolul renaşterii, să ne dea forţa să renaştem împreună.

”Vă doresc Paşte fericit, vă doresc sănătate şi doresc fiecăruia dintre noi şi românilor să trecem cât mai repede de această perioadă”, a încheiat mesajul Ludovic Orban.

ADVERTISEMENT

Preşedintele Klaus Iohannis a transmis un mesaj video cu ocazia sărbătorilor de Paşte. Și primarul Capitalei, Gabriela Firea, a transmis un mesaj pentru toți românii cu ocazia sărbătorilor de Paște și le cere acestora să rămână acasă.

ADVERTISEMENT